Gå til sidens hovedinnhold

- Fansen har drept musikken

Kiss mener Radiohead ødelegger musikkindustrien.

(SIDE2) Kiss, et band kjent for å holde hardt på pengesekken og melke penger ut av det meste, er ikke fornøyde med at Radiohead i fjor ga fans valget om de ville betale eller ikke for deres album «In Rainbows»

Radiohead ødelegger
Gene Simmons, bassist og den ubestridte økonomiske sjefen i Kiss, mener at Radioheads valg er med på å bidra til plateindustriens fall, og at hans band aldri ville gjort dette.

Simmons, som for tiden er med i TV-showet «School of Rock», forteller videre:

Fansen sin feil
- Plateindustrien er død. Den ligger begravd og dessverre er det fans som har bidratt til dette ved å velge å laste ned og dele filer.

Simmons forteller at så snart plateindustrien kommer på banen igjen, kommer de til å begynne å spille inn nytt materiale.

- Siden det nå ikke er noe plateindustri å snakke om, kommer vi til å vente til alle slår seg til ro og blir sivilisert, sier han.

Tenker nytt
Radiohead på sin side prøver stadig å være nyskapende, og det siste kreative tiltaket deres er rettet mot miljøet, et tiltak de ikke var helt heldige med, skriver Music-news.com .

I forkant av en konsert i Paris annonserte Radiohead at de ga bort 50 gratisbilletter, men kun hvis fans syklet til plateselskapets kontor i Paris by. Dessverre var det få som tok sykkelen fatt, og 35 billetter ble liggende uavhentet.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden