Gå til sidens hovedinnhold

Bella Hadid landet nok en drømme- jobb

Blir ansikt utad for Dior Makeup.

(SIDE2): 2016 er virkelig Bella Hadids (19) år. Hun er et av de heteste navnene imodellbransjen, og de store og ettertraktede jobbene står i kø for it-jenta.

Bella, som er søsteren til supermodell Gigi Hadid (20), men står såvisst ikke lenger i søsterens skygge. Hittil i år har hun allerede frontet både Vogue og Elle, og nå kommer nyheten om at hun har landet den prestisjefulle jobben som Dior Makeups ansikt utad.

Hun føyer seg her inn i rekken av Diors andre ambassadører, som inkluderer Jennifer Lawrence, Natalie Portman og Charlize Theron.

Hadid trådte inn i Diors verden for første gang tidligere i år, da hun gikk på catwalken for Diors 2017 Cruise-kolleksjon.

Det første vi får se fra samarbeidet er en video som er skutt backstage før showet, hvor hun sees sammen med Diors kreative direktør Peter Phillips. I videoen under kan du se hvordan du «stjeler» sminken fra showet:

Ettertraktede modellsøstre

Både Gigi og Bella har det siste året vært forsidepiker på flere kjente motemagasiner som Glamour Magazine, Harpers Bazaar og Vogue. Sistnevnte har Gigi vært å se på forsiden av hele 20 ganger.

I tillegg har de to kjendissøstrene gått på catwalken for flere store motehus som Marc Jacobs, Chanel og Miu Miu. På privaten er Hadid sammen med artisten The Weeknd.

Hadid jentene har ikke bare modellkarrierene sine å sikte til, de har nemlig på rekordtid også blitt noen av verdens største IT-jenter. De er trendy, rike og suksessfulle, også er de jo bestevenner med Kylie og Kendall Jenner.

Kommentarer til denne saken