Gå til sidens hovedinnhold

Folk takker «The Biggest Loser»-trener for hennes bildeinnlegg

Den personlige treneren sier hun var svært nervøs da hun postet dette bildet i sosiale medier.

(SIDE2): Det florerer av «perfekte» selfiebilder på sosiale medier som domineres av flate mager, mellomrom mellom lårene og sprettrumper.

De siste årene har flere treningsbloggere og instagram-profiler avslørt hvordan vinkler, poseringer og lys kan skape «den perfekte kroppen», og nå er det Jennifer Widerstrom sitt før-og-etter-bilde som vekker oppsikt.

Hun er personlig trener og coach i den amerikanske versjonen av «The Biggest Loser».

34-åringen har også flere tusen følgere både på Instagram og på sin offisielle Facebook-side.

- Jeg er feit!

I forrige uke la den personlige treneren ut et bilde av seg selv i to ulike versjoner, oppreist og sittende, på sosiale medier.

- Det er ikke noe magisk her. Vi ser alle slik ut når vi sitter. Slutt med å stresse over hvordan kroppen din ser ut i ulike posisjoner. Disse bildene er tatt med to minutters mellomrom, skriver treningsprofilen på Instagram.

Helsenettstedet Shape.com har snakket med kjendis-treneren og Jen sier hun aldri hadde planlagt å legge ut et slikt bilde.

- Jeg var på en fotoshoot og mens folk hentet ulike antrekk til meg satte jeg meg ned med telefonen i hånda. Da så jeg skyggen av magen min som hang over bukselinningen. Jeg tok et bilde og tenkte «Hvordan er det jeg ser ut. Jeg kan ikke gjøre denne fotoshooten. Jeg ser forferdelig ut. Jeg er feit!», forteller 34-åringen.

Jen forklarer at hun fikk en hel haug med negative tanker i hodet før hun tok tak i seg selv og sa at hun tross alt bare satt på en stol.

Takknemlige

Likevel ønsket PTen å vise at også hun kan få slike tvilende tanker om seg selv og sin egen kropp, noe hun tror mange kvinner kan kjenne seg igjen i.

Jen sier til Shape at hun var svært nervøs før hun postet innlegget og at hun lurte på om bildene ville føre til at hun mistet troverdighet blant sine følgere.

Men bildeposten har i stedet ført til stor takknemlighet fra fansen. I skrivende stund har over 21.000 likt bildet.

I tillegg er det kommet inn over 1000 kommentarer på Instagram der folk hyller Jen for hennes viktige ord og ærlige innlegg.

- En viktig påminnelse for mange Jen! kommenterer en følger.

- Dette setter ting i perspektiv. Takk! sier en annen.

- Dette fikk meg til å føle meg så mye bedre, er en annen kommentar.

- Takk for at du delte dette, skriver flere andre.

Kommentarer til denne saken