Gå til sidens hovedinnhold

10 pinlige kjendisøyeblikk fra 2017

*Krysser fingre for at 2018 blir enda kleinere for kjendisene*

For et år 2017 har vært! Vi har overlevd enda et år med en rekke underholdende Kardashian-øyeblikk, blitt forelsket i nye, fantastiske TV-serier og sunget med til Despacito med null skam.

Men 2017 har også vært et flaut år, spesielt for kjendisene. Vi er litt usikre på om vi skal le, gråte eller legge oss i fosterstilling for evig og alltid. Hva er flaut? Å lage en reklame og bli hatet for det? Eller å danse i undertøyet mens du danser til et av pappas største hits? Det er mye å ta av.

Les også: 15 ganger Kendall Jenner så amazing ut på Instagram

Inspirert av The Sun har vi laget 10 punkter med kjendisflauser som vi kommer til å ta med oss i graven.

1. Da Kendall Jenner og Pepsi fikk kjeft for årets mest bråkete reklame


Pepsi skapte store overskrifter da de slapp årets mest kontroversielle reklame. Flere mente at reklamen bagatelliserte flere viktige demonstrasjoner som har satt preg på dagens samfunn. Kendall Jenner var reklamens frontfigur og fikk massiv hets i sosiale medier. Det eneste hun ville var å følge i fotsporene til tidligere Pepsi-ambassadører som Britney Spears og Michael Jackson:(((

Les også: Pepsis nye reklamefilm med Kendall Jenner får massiv kritikk

2. Da 19 år gamle Sofia Richie danset i trusa og Scott Disick (34) filmet det

Sofia Richie og Scott Disicks forhold er ikke favorisert av mange, og denne videoen gjør det ikke bedre. For et par måneder siden filmet Scott kjæresten sin dansende i bare trusa med hennes far Lionel Ritchie på høyttalerne.

3. Da 'La La Land' "vant" Oscar ved et uhell


Hvordan kan man stjele rampelyset fra noen andre på Oscar-utdelingen? Man annonserer feil. Slik ble det for en av de mest kritikerroste filmene i 2016, Moonlight. Skuespiller Faye Dunway annonserte musikalen 'La La Land' som årets film, men ble fort den store synderen da det kom frem at 'Moonlight' egentlig vant prisen. Flaut og skrekkelig.

4. Jim Carreys sterke ønske om å ikke være til stede under New York Fashion Week


Det er ingen tvil om at Jim Carrey heller ville være et annet sted enn under New York Fashion Week. Og det gjorde han ganske tydelig under et intervju i regi av Harper´s Bazaar under Icons-festen til samme magasin tidligere i år.

- Jeg ville gjøre noe meningsløst og endte opp her, sier Jim til journalisten.

*Klein stillhet*

5. Da Jerry Seinfeld avviste Keshas forespørsel om en klem


Ord kan virkelig ikke dekke hvor flaue vi blir når skuespiller Jerry Seinfeld takker nei til sangeren Kesha, som bare ville ha en klem. *Legger seg ned i fosterstilling og reflekterer over livet*

Les også: Britisk avis: Caitlyn Jenner bekrefter at Kylie Jenner er gravid

6. Bella Hadids forsøk på å være 'hip'


Bella Hadid bestemte seg plutselig for å gjøre språket sitt hippere på sneakershopping sammen med amerikanske Complex. Kort sagt tok hun i bruk et utall slangord (les: blant annet `dope´, `fresh´og `homeboy´) på svært kort tid i intervjuet, og mange mente det hørtes innøvd og unaturlig ut, som om hun hadde googlet masse slangord og ikke visste helt hvordan hun skulle bruke dem. Kort tid etter fikk Twitter nyss om intervjuet og en ny meme ble født. Takk og lov for internett.

Les også: Kardashians årlige julekort er her - men hvor er Kylie Jenner?

7. Da Fifth Harmony 'kastet' tidligere bandmedlem av scenen under årets Video Music Awards i Los Angeles


Selv om Camila Cabello forlot Fifth Harmony allerede i 2016, bestemte de resterende medlemmene seg for å gjøre et 'statement' ut av hendelsen under årets MTV Video Music Awards. Hvordan? Ved å kaste en falsk "Camila" av scenen rett før start og deretter gi seg i kast med sin egen opptreden, med gruppas nåværende besetning. Vilt.

8. Da Justin Bieber glemte teksten sin i 'Despacito Remix'

Hva gjør man når man glemmer sine egne tekstlinjer i en av årets største sanger (som btw er spansk)? Man bytter ut de fleste ordene med 'burrito' og 'doritos'...

9. Chrissy Teigen faller i søvn under årets Oscarutdeling


Ah, kjendiser! De er akkurat som oss 🤷

Les også: Vi kjenner oss så sykt igjen i hvordan Chrissy Teigens datter reagerte da hun fikk møte en klovn

10. Rob Kardashian og Blac Chynas uendelige feide


Vi orker ikke en gang å gjengi all dramatikken mellom Rob Kardashian og hans tidligere kjæreste Blac Chyna (Hvis mange nok av dere skriver inn og klager, er det mulig at vi lager en recap av hele hendelsesforløpet, hehe).

Likevel er det verdt å nevne flausen da det dukket opp et bilde av det som skal være en av Chynas flørter i Robs morgenkåpe i sengen til Rob og Chyna (!!!). Vi kan virkelig ikke forestille oss følelsen Rob satt igjen med 😐

Les også: Kendall Jenner har passert Gisele Bundchen som verdens best betalte modell

Og denne: Kylie Jenner hevder nye bilder som «viser gravidmagen» hennes er redigerte

Kommentarer til denne saken