Gå til sidens hovedinnhold

Adele stoppet konsert for å kjefte på publikummer som filmet

Men hun har kanskje et poeng?

(SIDE2): Det er blitt helt vanlig: Er man på konsert, så må man nesten forvente at flere i publikum bruker mobilen til å ta bilder eller filme sekvenser av det som skjer på scenen.

For enkelte er det helt naturlig at man ønsker å forevige det som skjer på scenen, mens andre synes det er hinsides idiotisk å se og høre på gjennom en mobilskjerm. Og det kan virke som Adele tilhører den siste gruppen.

LES også: 8 grunner til at Adele er den kuleste artisten

Dama, som er verdens mest populære artist om dagen, er heller ikke redd for å si fra dersom det er noe. Noe hun har bevist flere ganger, gjerne ved å slenge på det hun kan av styggere gloser. Under en konsert nylig så stoppet hun like godt å synge, og dermed hele konserten, for å be en i publikum slutte å filme.

- Til damen der borte, kan du slutte å filme? Jeg er her i virkeligheten, du kan heller kose deg med det som skjer i virkeligheten, sa hun fra scenen, til latter fra andre i publikum.

- Kan du ta ned kameraet, dette er et live-show ikke en DVD. Jeg ønsker at du koser deg med det som skjer her, for det er mange som ikke kom inn på konserten.

HTML EMBED
embedNAvideo("47wcUf_4HQow_DRCmswCuA", false)

Adele er for tiden på turné, med sin tredje plate «25». Og det er ikke lenge siden Adele avbrøt en konsert sist gang. Den gang skjedde det fordi hun begynte å synge feil tekst, noe som fikk henne til åfnise – og banne.

LES også: Adele fikk Grammy-opptredenen ødelagt

Artisten, som har solgt over 100 millioner album og har vunnet flere priser, inkludert en haug Grammyer, er ellers svært privat. Hun skyr stort sett pressen, og deler lite fra sitt liv med mann og barn. Da en hacker tok seg inn på hennes e-post og deretter sendte rundt bilder for et par måneder siden, skal dette ha gjort henne svært opprørt. Blant annet skal bildene være et ultralydbilde av Adeles nå tre år gamle sønn Angelo, et av ham som nyfødt og en selfie hun tok hjemme på kjøkkenet da hun var gravid.

HTML EMBED
embedNAvideo("NJsvS7cNRCFyh5ft1s7SfQ", false)
Reklame

Den superpopulære solsengen blir raskt utsolgt

Kommentarer til denne saken