Gå til sidens hovedinnhold

Alt du trenger å vite om sesong to av Big Little Lies

Forbered deg på spenning, dramatikk og bøttevis med følelser!

Big Little Lies startet som en miniserie, men finalen fikk seerne til å ønske seg mer fra den fiffige gjengen fra Monterey.

Endelig har det blitt annonsert at det kommer en sesong to av Big Little Lies. Jentene i Monterey er folk vi virkelig ser frem til å se igjen. Selv om vi ikke får se serien i 2018, er det fortsatt ingen grunn til å la være å glede seg til den nyeste sesongen.

Les også: HBO bekrefter ny sesong av Big Little Lies

Dette vet vi foreløpig om sesong to av serien:

1. Forfatteren bak Big Little Lies står også bak historien som handlingen i sesong to er basert på

Big Little Lies er i utgangspunktet basert på en bok, og er skrevet av Liane Moriarty. Selv om Liane aldri har skrevet en oppfølger til den første boken, har hun valgt å skrive en ny handling som serien vil bli basert på. Ifølge Cosmopolitan kommer også manusforfatter David E. Kelley fra sesong en til ta seg av historien i sesong to.

2. Det er uklart om Alexander Skarsgard (som spiller Perry) dukker opp i sesong to

Til tross for at Alexander vant flere priser for sin rolle som Perry, er det uklart om vi får se han igjen i sesong to.

Les også: Sjekk ut den første traileren til «The Handmaid's Tale» sesong to

3. Meryl Streep får rollen som Perrys mor

Ja, det stemmer. Selveste Meryl Streep blir med gjengen i Big Little Lies. Hun får rollen som Perrys mor, og kommer til å stille en god del spørsmål angående sønnens død. Så langt vet vi ingenting om Meryls karakter annet enn at hun kommer til å snu Monterey opp-ned.


4. To av skuespillerne er bekreftet

Reese Witherspoon og Nicole Kidman er foreløpig bekreftet til sesong to. De vil også være ansvarlige produsenter i kommende sesong. Andre skuespillere som Zoë Kravitz, Laura Dern og Shailene Woodley er enda ikke bekreftet til den kommende sesongen, men vi regner med at de blir med på moroa.

5. Serien kommer ikke ut i 2018

Beklager, men du får nok ikke sett mer av Big Little Lies med det første. Ifølge Casey Bloys fra HBO, får vi ikke sesong to i 2018. Han forteller Cosmopolitan at de er i ferd med spille inn serien, og vi ikke får sett noe på en god stund. Kanskje det blir gjensyn i 2019? Vi håper :)

Les også: Alt du trenger å vite om sesong to av The Handmaid's Tale

Les også: Dette gjør Nicole Kidman for å få kvinner i filmbransjen

Kommentarer til denne saken