Gå til sidens hovedinnhold

Anne Brith Davidsen: - Ja, vi er kjærester

Bloggeren bekrefter at hun og Erik Skaar endelig har "tatt praten".

Blogger Anne Brith Davidsen (42) bekrefter overfor Side2 at hun og Erik Skaar (31) er kjærester.

- Akkurat nå er jeg vel litt i sjokk. Jeg er veldig forelsket og har sommerfugler i magen 24/7, men hadde jo absolutt ikke trodd at vårt forhold kom til å bli så mye blåst opp som det har blitt, sier blogger Anne Brith Davidsen til Side2.

De to kom sammen på Vixen Influencer Awards søndag kveld, og fikk mye oppmerksomhet på den røde løperen.

Les også: Dette er vinnerne av Vixen Influencer Awards 2017

Spurte i romantisk øyeblikk

Tidligere har Anne Brith vært åpen om at hun og Erik dater, men ikke bekreftet at de er kjærester.

- Vi har nå tatt "praten" og Erik spurte meg i et veldig romantisk øyeblikk om jeg ville være kjæresten hans. Altså, det fant jo jeg ut for over en måned siden at jeg ville bli så jeg svarte JA med en gang.

- En jeg kan lene meg på

Kjæresten møtte media og influencerbransjen for første gang under Vixen Influencer Awards, og Anne Brith skryter av hvordan han taklet det første møtet.

- Å ha med Erik på Vixen føltes veldig trygt. Han er en rolig og avslappet fyr og jeg føler han er en jeg kan lene meg på. Han har så mange fine og sterke egenskaper som han har vist meg og etter Vixen i går er jeg bare enda mer imponert over han. Han tok presse-Norge med storm.

Anne Brith sier at møtet med barna hennes også har gått bra.

- Jeg var jo så redd for at barna ville trenge tid til å fordøye dette så jeg forberedt Erik på at noen av dem ville trenge tid til å "godta" han. Jeg sa helt klart at dette godt kunne ta et halvt år. Lite visste jeg at han tok barna med storm allerede fra første dag. De spør kontinuerlig: Når kommer Erik hit igjen. Minstemann Christian på fem sa: Å, er det du som er Erik, så klatret han opp på skuldrene hans, haha!

Les også: Kristin Gjelsvik refset influencerbransjen i Vixen-takketale

Og denne: Pappahjerte vant høythengende pris under Vixen: - Det er så ekstremt stort

Kommentarer til denne saken