Gå til sidens hovedinnhold

Anne Hathaway kommer mobberne i forkjøpet

Anne Hathaway vil ha seg frabedt å få kommentarer om vekta.

Anne Hathaway er kjent for å tørre å stå for meningene sine. For tiden jobber hun med å legge på seg noen kilo for en ny rolle, og hun har innsett at dette vil gi netthatere noe å kommentere.

Derfor har hun kommet dem i forkjøpet. På Instagram har hun lagt ut en video av at hun trener, og hun skriver: «Jeg legger på meg for en rolle, og det går bra. Til alle dere som vil mobbe meg de neste månedene; det er ikke meg, det er deg», skriver hun.

- Ingen skam å legge på seg

Hathaway har også tidligere reagert på at kvinner får mange kommentarer om kroppen. Få måneder etter å ha fått sønnen Jonathan la hun ut et bilde av at hun hadde klippet opp sin altfor trange jeans.

«Det er ingen skam å legge på seg i svangerskapet (eller noen sinne). Det er ingen skam hvis det tar lenger tid enn du trodde å gå ned i vekt (hvis du vil ned i vekt i det hele tatt). Det er ingen skam å klippe om jeansene dine til shorts fordi forrige sommers bukser er altfor små for denne sommerens lår», skrev hun, og la til:

«Kropper endres. Kropper vokser. Kropper krymper. Alt er kjærlighet (ikke la noen fortelle deg noe annet)».

Les også: Fire kjente kvinner som snakker opp mammakroppen

Ber folk være positive

Til Ellen DeGeneres fortalte hun om en mann hun møtte på treningssenteret som kommenterte kroppen hennes syv uker etter fødsel. Hun sa at det bare finnes ett svar til kvinner som forteller at de har født:

- Det har ikke noe å si om det er sant. Hvis noen sier: «Jeg fikk en baby for 13 år siden» svarer du «Så bra du ser ut». Det er det du gjør, sa hun ifølge ScaryMommy.com.

Anne Hathaway er ikke den eneste kjendiskvinnen som har kritisert nettmobbere. En rekke kjente kvinner har frontet sunne kropper, spesielt i forbindelse med fødsler.

Retusjerte bilde

I 2010 kritiserte Kourtney Kardashian kjendisbladet OK! for å ha retusjert et bilde av henne.

- De pyntet og photoshoppet kroppen min, så det så ut som jeg hadde mistet all svangerskapsvekten, noe jeg ikke har, sa hun til WWD.

På Twitter skrev hun at bladet også tok feil av vekten hennes.

«Jeg la på meg 40 pounds (ca. 18 kilo), ikke 26 (ca. 12 kilo)» skrev hun.

Får ikke på de gamle jeansene

Eva Mendes, som har barn med Ryan Gosling, har fortalt People at hun synes det er viktig å spise sunt og holde seg i form, men at hun aksepterer at kroppen forandrer seg etter et svangerskap.

- Det er greit at jeg ikke får på meg jeansene på en stund. Kanskje jeg aldri får på meg de gamle jeansene igjen, og det er greit, har hun sagt.

Les også: Blogger: - Mye av hetsen kommer fordi jeg er kvinne

Pink mener at de ekstra kiloene man får med årene betyr noe helt spesielt, og det fortalte hun datteren Willow:

«Her om dagen sa Willow, mens hun klemte på magen min, «Mamma, hvorfor er du så myk?» Og jeg sa: «Fordi jeg er lykkelig, kjære», har hun skrevet på Twitter.

- Det er en kul på magen

Jennifer Garner fikk stadig kommentarer om at hun så gravid ut, og fortalte om babyryktene til Ellen DeGeneres.

- Jeg er ikke gravid, men jeg har fått tre barn og det er en kul på magen. Fra nå av, damer, vil jeg ha en kul. Og det vil være babykulen min. La oss bare bli vant til den. Den skal ingen steder, sa hun ifølge EOnline.

Les også

Bella Hadid slår tilbake mot plastisk kirurgi-påstander

Les også

Se de første familievideoene av Kylie Jenner, Travis Scott og datteren

Les også

Christina Aguilera stilte opp uten sminke på forsiden av Paper Magazine

Les også

Cameron Diaz har angivelig avsluttet skuespillerkarrieren sin

Les også

Aina fikk mann dømt for netthets – nå vil hun ha temaet inn i skolene

Les også

Fire kjente kvinner som snakker opp mammakroppen

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet