Gå til sidens hovedinnhold

«Beat for beat» har mistet 100.000 seere etter at Atle Pettersen tok over

Debuterte i vår.

(SIDE2): Atle Pettersen tok over som programleder for «Beat for beat» denne våren, og siden da har det populære fredags-programmet mistet 100.000 seere.

LES også: - Jeg tror jeg kommer til å freshe opp «Beat for beat»

Det bekymrer derimot ikke sjefen,

- På denne tiden av året er det mange faktorer som spiller inn. Sen sendestart og ikke minst har det mye å si hva slags konkurranse «Beat for Beat» har – og nå går programmet midt imot «Idol» på TV 2 og klarer seg veldig bra, sier underholdningssjef i NRK, Charlo Halvorsen, til VG.

I fjor vår hadde programmet i snitt drøye 740.000 seere, mens det var 720.000 høsten. Da var det Ivar Dyrhaug som ledet «Beat for beat». Han ga seg derimot etter over 300 programmer.

Nå er tallet 643.000 i snitt. Tallet var derimot som i fjor høst da han ledet sitt første program, men siden har det dalt jevnt og trutt.

Idol har derimot også mistet seere utover våren, meldte Dagbladet tidligere i april.

LES vårt portrettintervju med Atle Pettersen her: - Jeg spilte alltid fantastisk da jeg var litt i bakrus

Da nyheten ble kjent om at han tar over etter Dyrhaug, fortalte Pettersen til Side2 at han gledet seg – men ikke hadde planer om å kopiere Dyrhaug.

- Jeg brukte veldig kort tid på å si ja. Med en gang jeg fikk forespørselen, så tenkte jeg at «shit, dette er helt sinnssykt. Det er for stort å si nei til. Jeg får bare si ja og bli med på veien og se hva som skjer».

Han har selv deltatt to ganger i det populære programmet, og påstår han ser på det i ny og ne, selv om interessen var større da han var yngre.

- Det er et morsomt konsept. Det som er kult med det er at det er ren musikkglede. Det er konkurranse, men ingen skal stemmes ut. Det er deilig at det er et musikkprogram som bare handler om å ha det gøy.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken