Gå til sidens hovedinnhold

Beckham-paret delte sjeldent bilde av datteren

Skryter av Harper på Instagram.

(SIDE2): Beckham-paret viser sin foreldrekjærlighet.

Bursdagsbarn

Victoria og David Beckham er et av verdens mest populære kjendispar og de to deler gjerne bilder av privatlivet med fansen.

Men når det gjelder lille Harper så har paret vært svært forsiktige med hva slags bilder de har lagt ut på sosiale medier.

Det er nemlig ikke ofte vi får se yngstemann i Beckham-familien på Instagram, men i forbindelse med Harpers 5-årsdag gjorde både Victoria og David ett unntak.

«Vi elsker deg så høyt» skriver mamma Victoria på sitt Instagram-innlegg hvor hun får et skikkelig kyss fra datteren.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


LES OGSÅ: Her viser fru Beckham frem sin lekne side

Superpappa

«I 5 år har Harper brakt så mye kjærlighet inn i vår familie. En så spesiell jente på så mange måter, vi er heldige som får tilbringe hver dag sammen med en så vakker sjel», skriver pappa Beckham på Instagram hvor han la ut et bilde av Harper som kysser sin far på kinnet.

Det har aldri vært tvil om at fotballkjendisen stortrives i papparollen og at han har et spesielt forhold til sin eneste datter.

Tidligere har David blant annet avslørt av yngstebarnet Harper har designet en av hans tatoveringer.

I mars i år delte Victoria et bilde av Herr Beckham som sitter og syr på dukkekjolene til datteren. Bildet fikk flere til å smelte og mange kommenterte at David var drømmemannen og den mest fantastiske pappaen.

I tillegg til datteren Harper (5) er Beckham-paret foreldre til Brooklyn (17), Romeo (13 og Cruz (10).

Kommentarer til denne saken