Gå til sidens hovedinnhold

Bella Hadid toppløs for Vogue Paris

Befester rollen som en av de mest attraktive modellene.

(SIDE2): Søstrene Gigi (21) og Bella (19) har tatt IT- og moteverdenen med storm de siste sesongene. Lillesøster Bella har vært å se på catwalken og forsiden av motebladene, like ofte som i de glansede kjendismagasinene.

LES også: Bella Hadid landet nok en drømme- jobb
OG her: Bella Hadid: - Unnskyld, mamma!

Sist ut er coveret på Vogue Paris’ septemberutgave, der hun pryder bladet sammen med modellkollega Taylor Hill. Inne i bladet er det en flere siders moteserie med Bella, alle i sort hvitt og enkelte mindre kles-fokusert, i og med Bella er helt naken på bilder. Fotografer er Mert Alas og Marcus Pigott.

- #Freethenipple for forsiden av franske Vogue, med mine brødre Mert og Marcus, skriver Bella selv til et bilde hun har delt fra fotoshooten.

- Takk for at dere har åpnet øynene mine til en ny kunstform, jeg elsker dere. Takk for muligheten og opplevelsen, Vogue.

Bella har selv lagt ut et av nakenbildene, men skjult brystvorter og rumpe.

Storesøster Gigi har også posert naken for fotograf-duoen, da hun frontet mars-utgaven av samme magasin. Den gang endte nakenbildet på coveret. For Bella og Taylors del, som av Vogue beskrives som Insta-jentene i sin tid, er de avbildet i matchende sorte antrekk.

LES også: Stjel stilen til modellsøstrene på budsjett

Les også

Nå vet vi hemmeligheten bak Bella Hadids oppsiktsvekkende kjole

Les også

Bella Hadid landet nok et ettertraktet cover

Les også

Bella Hadid: - Jeg kan ikke tro det

Kommentarer til denne saken