Gå til sidens hovedinnhold

Brooklyn Beckham og Chloë Grace Moretz deler kjærestebilde på Instagram

Har de funnet sammen igjen?

HTML EMBED

Et bilde publisert av bb (@brooklynbeckham) søndag 24. April. 2016 PDT

(SIDE2): Brooklyn Beckham (17) og skuespiller Chloë Grace Moretz (19) har hatt et «av og på»-forhold siden de traff hverandre under Paris Fashion Week i 2014.

Sammen igjen?

I fjor gikk ryktene om at Brooklyn datet den franske modellen Sonia Ben Ammar, men nå kan det se ut til at 17-åringen har funnet tilbake til Chloë.

Mandag delte han nemlig et bilde på Instagram der de ser ut til å være mer enn bare venner. Ifølge Cosmopolitan ble de også observert hånd i hånd i London i helgen.

Chloë har også delt et mystisk bilde på sin egen Instagram-konto, der hun holder noen i hånda. Fansen mener det er Brooklyn, basert på armbåndet hans.

Talentfull søskenflokk

Brooklyn er ikke den eneste av Beckham-brødrene som har fått oppmerksomhet i media i det siste. Cruz (11) smeltet alles hjerter da han sang Twista og Faith Evans «Hopeful» i en video som mamma Victoria delte på sin Instagram-profil.

Og Cruz er ikke alene om å ha talenter og vise dem frem. Hans eldre brødre Brooklyn og Romeo er henholdsvis ivrig fotograf og Burberry-modell, mens lillesøster Harper er glad i å male.


LES OGSÅ: Victoria Beckhams bilde av ektemannen får fansen til å smelte

Kommentarer til denne saken