Gå til sidens hovedinnhold

Caitlyn Jenner avkrefter forlovelse med 21 år gammel student

Klar tale fra den tidligere realitystjernens talsperson.

Caitlyn Jenner (68) benekter at hun er forlovet med den 21 år gamle studenten hun angivelig skal ha datet en stund. Sophia Hutchins (21) er modell og student og har vært koblet til den tidligere realitystjernen i flere måneder.

Forrige uke skrev flere medier at Caitlyn Jenner planla å gifte seg med den 47 år yngre modellen, som er transkjønnet. Ifølge Heat Magazine skal Jenner ha sett for seg å tilbringe resten av livet sammen med Hutchins, ifølge en kilde nær henne.

Ikke forlovet

Nå setter Caitlyn en stopper for ryktene.

I en uttalelse til den britiske nettstedet Pink News, som retter seg mot LHBT-samfunnet, sier en talsperson for den tidligere Keeping Up With The Kardashians-stjernen:

«Ingen forlovelse.»

Les også: Caitlyn Jenner stjal sminke fra Kardashian-søstrene da hun fortsatt holdt kjønnsidentiteten sin skjult

Fotografert sammen

Selv om hverken Caitlyn Jenner eller Sophia Hutchins har bekreftet forholdet, har ryktene svirret de siste månedene om at de er blitt et par.

Det hele begynte da Radar Online for omkring et halvt år siden publiserte flere bilder som viste at de to var på samme sted til samme tid, samt bilder av dem på en flyplass. I et intervju med US Weekly i november i fjor, uttalte Jenner at de ikke var et par, men reiste som venner.

Jenner og Hutchins har i ettertid stadig blitt fotografert sammen ved flere anledninger, også på offentlige tilstelninger. I tilegg har de lagt ut flere bilder av hverandre på Instagram:

I 2016 uttalte Caitly Jenner at hun så det som uaktuelt å date kvinner i fremtiden.

Sto frem og fikk stor oppmerksomhet

I slutten av april 2015 sto Caitlyn jenner frem i et intervju med Diane Sawyer på ABC der hun fortalte at hennes egentlige kjønnsidentitet er kvinnelig.

På det tidspunktet levde hun som mann, og het Bruce Jenner.

- Hjernen min er mer kvinnelig enn mannlig. Det er det sjelen min er. Bruce lever en løgn. Hun er ikke en løgn. Jeg kan ikke gjøre dette lenger, uttalte hun i intervjuet, som fikk stor oppmerksomhet.

I etterkant gjennomgikk hun kjønnskorrigerende operasjon, endret kjønn juridisk og skiftet navn til Caitlyn Jenner.

Nyheten i intervjuet med den tidligere OL-mesteren i tikamp kom ikke som noe sjokk på verden på tross av den store oppmerksomheten det fikk. Gjennom realityserien Keeping Up with the Kardashians fremsto Bruce Jenner som mer feminin de siste sesongene.

Les også: Her er det første bildet av Bruce Jenner som kvinne

Jenner har fire barn fra to tidligere ekteskap, og er faren til Kylie og Kendall Jenner - døtrene til Kris Jenner - som hun skilte seg fra i 2015. Hun har også vært stefar til Kim, Khloe, Kourtney og Rob Kardashian - Kris Jenners barn fra tidligere ekteskap.

Les også

Kardashian-familien bekymret for Kanye West eksentriske oppførsel

Les også

Sandra Lyng er gravid

Les også

Her er de beste Twitter-reaksjonene på Khloe Kardashians babynavn

Les også

Tristan Thompson ble buet på under basketkamp etter utroskapsryktene

Les også

Utroskapsrykter har blusset opp rundt Tristan Thompson og Khloe Kardashian

Les også

Anne Hathaway kommer mobberne i forkjøpet

Kommentarer til denne saken