Gå til sidens hovedinnhold

Cardi B tok ulovlig rumpeoperasjon i en kjeller i Bronx. - Kunne dødd, sier plastikkirurg

- Jeg trodde jeg kom til å besvime.

USAs nye yndlingrapper, Cardi B (25), åpner i et intervju med GQ opp om en rumpeoperasjon som kunne kostet henne livet, om hun ikke hadde vært heldig.

Bronx-jenta startet karrieren som stripper, og ble kjent gjennom sosiale medier. Gjennombruddet hennes kom med singelen «Bodak Yellow» i fjor, og siden den gang har hun seilt opp som en av verdens mest fremadstormende rappere.

Utførte ulovlig inngrep

I intervjuet forteller rapperen at hun ønsket seg større rumpe fordi typen hennes skal ha vært utro mot henne med en jente som ifølge Cardi B «hadde en stor, feit rumpe» og fordi hun la merke til at kollegaene hennes som hadde større rumper henne tjente bedre på strippingen.

Les også: Plastisk kirurg om silikonimplantat i rumpa: - Resultatene er oftest dårlige og kan gi alvorlige komplikasjoner

Stjernen hevder at hun derfor reiste til en kvinne i en kjellerleilighet i Bronx hvor en kvinne injiserte silikon i rumpa hennes, uten bedøvelse.

Prislappen på inngrepet? 800 dollar, som er omkring 6200 norske kroner. Ifølge Hollywood Reporter koster en operasjon utført på lovlig vis opp mot 10.000 dollar eller 78.000 norske kroner.

- Det var den sykeste smerten noensinne. Jeg trodde jeg skulle besvime. Jeg følte meg svimmel og det lekker i omkring fem dager etterpå, sier Cardi B til GQ.

Hun sier også at hun planlagte å reise tilbake for å gjøre justeringer, men at den ulovlige klinikken hadde blitt stengt fordi «noen hadde dødd på bordet hennes».

Les også: Den personlige treneren avslører hvordan man får «Instagram-rumpa»

- Kunne dødd

Dr. Wright A. Jones, som er plastikkirurg, uttaler til Hollywood Reporter at Cardis inngrep virker til å være gjort på det svarte markedet, fordi silikon er ulovlig å bruke som filler på gurnn av mulige negative helseeffekter.

Silikon kan ifølge den plastiske kirurgen nå blodomløpet og forårsake infeksjoner, tap av kroppsdeler, slag, nyresvikt, hjertesvik eller til og med død.

Når det kommer til smertene Cardi B opplevde, sier han:

- Dette er helt typisk for det svarte markedet.

Og fordi inngrepene ikke utføres på et medisinsk senter, kan heller ikke pasientene få narkose.

Jones legger også til at selv om folk som utfører plastiske inngrep på svartebørsen, ikke legger merke til bieffektene med én gang, «vil kroppen støte det fra seg og det kan ta opp til ti-femten år».

Trenden med å sprøyte silikon i rumpa har økt kraftig de siste årene, men han anslår at mange pasienter vil trenge omfattende inngrep for å fjerne silikonen etter hvert.

Cardi B har nylig avlyst konsertene hun egentlig skulle hatt på Palmesus og Roskilde i juli. Hun venter nemlig barn med rapperen Offset i gruppa Migos.

Les også

En av åtte unge kvinner har vurdert intimkirurgi

Les også

Forskning: Kvinner med stor rumpe har bedre helse - og er mer intelligente

Les også

Katy Perry avkrefter ryktene: - Jeg har aldri operert brystene mine

Les også

Kristin Gjelsvik: - Plastisk kirurgi skal for f... ikke normaliseres

Les også

Norske jenter vil også operere seg til Kardashian-rumpe

Les også

Sjekk ut den siste Hollywood-trenden

Kommentarer til denne saken