(SIDE2):På Instagram publiserer Caroline Berg Eriksen et bilde av seg selv og sin nyfødte datter:

- Den mest fantastiske følelsen i hele verden, skriver hun til bildet.

29-åringen og Lars Kristian Eriksen (33) ble foreldre til en jente for tre dager siden. De har fra før datteren Nelia (2,5) sammen.

Torsdag skriver Eriksen på bloggen sin at hun er hjemme fra sykehuset. Her forteller hun også at hun nøt dagene på barsel sammen med babyen Náia, og hvordan det var på sykehuset:

«Den første dagen kom Nelia på besøk ganske tidlig, sammen med mamma, pappa og Anette og i dagene etterpå har Lars-Kristian og Nelia vært sammen med oss fra rundt klokken tre til litt over sengetid for storesøster. Det har jo vært så stas for henne og jeg tror det har vært mange inntrykk å fordøye på en gang også.»

Caroline Berg Eriksen forklarer navnet

Bloggeren forteller videre at alt står bra til med mor og barn, og at hun liker den nye tilværelsen som tobarnsmor. Like etter fødselen røpte hun at babyen skal hete Náia. Ifølge Statistisk Sentralbyrå (SSB) er det færre enn fire, eller ingen personer, som heter Náia i Norge.

Berg Eriksen forklarer navnet ytterligere på bloggen:

«En annen ting mange lurer på, er hvordan navnet hennes uttales og grunnen til at vi velger å skrive det med akutt aksent over a er rett og slett fordi vi i fremtiden skal unngå uttalefeil. Det er altså trykk på á og uttalen er med i og ikke j – slik at det blir Náia og ikke Naja som i Maja ;-)»

Berg Eriksen har vært en av Norges største mote-og livsstilsbloggere i flere år. Nylig ble det kjent at familien skal selge huset i Siljan i Telemark. Det ligger ute for salg med en prisantydning på 3,9 millioner kroner.