Gå til sidens hovedinnhold

Charlie Sheen på Graham Norton: - Donald Trump ga meg uekte mansjettknapper

Skuespilleren er ingen fan av Trump.

HTML EMBED
embedNAvideo("qfsq82-bJH318nig6wBZiQ", false)

(SIDE2): Skuespiller Charlie Sheen er ingen fan av Republikanernes president-kandidat Donald Trump. Det fortalte han da han var gjest på Graham Nortons show i helgen.

LES også: - Trump har tjent 1,5 milliarder på valgkampen

- Jeg er ingen fan av han. En gang var jeg på en restaurant med min daværende kone Brooke, og han kom bort til oss og sa han ønsket å gi meg en bryllupsgave, forteller Sheen – før han røper at gaven ikke var av den beste varianten.

- Han tok av seg mansjettknappene, sa at de var laget av platina og diamanter, og insisterte på at jeg skulle beholde dem. Et halvt år senere skulle jeg taksere en del smykker, og kom på mansjettene. Men juveleren slo fast at det i beste fall var snakk om billig tinn og zirkonia. De hadde Trumps merke på seg, og jeg synes det sier mye om den mannen.

Skuespiller Sheen har de siste årene værtmer kjent for sin HIV-diagnose og utsvevende livsstil med stort forbruk avalkohol og andre rusmidler, enn jobben som skuespiller – selv om det også har fått mye oppmerksomhet, da han fikk sparken fra «Two and a half men».

LES mer: Charlie Sheen: Slik er livet etter HIV-avsløringen
OG her: Eksen med sjokkpåstander mot Sheen: - Sa han skulle drepe meg og barna

Sheen sier han nå har funnet roen, og er lykkelig. Han deltar i en studie som prøver ut nye HIV-medisiner.

Reklame

- Den beste barbecuesausen vi har smakt

Kommentarer til denne saken