Det er ingen tvil om at nåtidens supermodeller som Kendall Jenner, Hadid-søstrene og Cara Delevingne har en stor følgerskare på Instagram. Likevel er det to nykommere i motebransjen som slår dem i én ting: engasjement.

Cindy Crawfords barn, Presley Gerber (18) og Kaia Gerber (16), får nemlig mer likes, kommentarer og delinger når de først er i gang med å dele bilder eller videoer.

Les også: Kendall Jenner tjener nå mer enn Gisele Bündchen

Til tross for at Kaia har 2,9 millioner følgere og Presley har 567000 følgere på Instagram, noe som er mindre enn Kendall Jenners 87,8 millioner og Gigi Hadids 38, 6 millioner følgere, hanker Gerber-søsknene inn mer engasjement.


Ifølge Independent har Instagram analysert flere moteprofiler for å undersøke hvilke profiler som får mest engasjement, sett ut i fra hvor mange som liker, kommenterer og deler poster som blir lagt ut.

På sjetteplass finner man Kaia Gerber, mens broren hennes kaprer en solid femteplass. Overraskende nok finnes ikke Kendall Jenner, Gigi Hadid, Bella Hadid eller Cara Delevingne på listen.

Les også: Ser du hvem hun er datter av?

Kaia gjorde sin debut som modell i 2017 for store merker som Marc Jacobs, Burberry, Chanel og Prada. Broren hennes Presley har også jobbet med merker som Calvin Klein og Dolce and Gabbana. Ikke dumt! 😉


Det er ikke noe sjokk at både Presley og Kaia er rå på catwalken. Ikke har bare mamma Cindy Crawford vært tidenes mest innflytelsesrike supermodell i sin tid, men faren deres Rande Gerber har også en fortid som modell.

Vi gleder oss til å følge tettere med på Gerber-søsknene! 🔥

Se flere Instagram-blinkskudd under: