BH-er med innlegg har eksistert en god stund, men nå har jammen Cubus begynt å selge truser med samme funksjon og formål - å få rumpa di til å se større ut (vi mistenker at The Kardashians er en av årsakene🍑😂).

Vi har riktignok sett lignende truser på Instagram og diverse utenlandske nettsteder. Trusene er et alternativ hvis du har lyst på større rumpe, men er for lat til å gå på treningssenteret(?). Eller?

Da Side2 var innom, fant vi to ulike varianter i butikk - en i beige og svart.

«Microfiber truse med vattert og skulpturert bakside, som former og løfter til en naturlig fyldigere fasong» skriver kleskjeden selv om trusene på sine nettsider.

Vi lurer litt på om det snart kommer gensere med innlegg som gjør gjør at bicepsene dine ser større ut? Eller kanskje t-skjorter med innebygd sixpack?

Det er i alle fall billigere enn å kjøpe Miss Sixty-bukser med rumpeinnlegg (!), som var sykt in for noen år tilbake.

Derfor selges produktet

Presseansvarlig i Cubus, Julie Bragli Eckhardt, sier til Side2 at de har tatt inn produktet i deres sortiment etter flere ønsker og henvendelser fra kunder.

- Fokuset på en rundere og større bakdel har eksistert en stund, og flere ønsker å fylle litt mer ut under kjoler og bukser. Vi ser at etterspørselen øker opp mot de typiske festsesongene, sier Julie.

Les også: 11 ganger kjendiser ble beskyldt for å photoshoppe bildene sine

Og denne: Celeste Barber etterligner kjendiser på Instagram - og får folk til å le seg ihjel

Hva synes du? Rumpetruser - hot eller not?