Gjennom ti sesonger har Paradise Hotel etablert seg som en av de mest populære og omtalte realityseriene her til lands. Opp gjennom årene har det sjekket inn mer eller mindre legendariske deltakere på hotellet, og vi har fått skamløst spill, drama, sex, intriger og endeløs festing i bøttevis.

Vi håper på mange flere sesonger av Pærra, og hyller serien litt ekstra i forbindelse med finalen av den tiende sesongen.

I denne saken får du servert de aller mest minneverdige øyeblikkene fra Paradise Hotel opp gjennom årene.

*Danser ivrig rundt i stua* 🙋

Les også: Her er deltakerne i Paradise Hotel 2018

1. Kevins spesielle egenskap (2015)


Ikke bare skrøt 21 år gamle Kevin Kvamvold om utseende, men han skrøt på seg at han ikke brukte kondom fordi han kunne se hvilke jenter som hadde kjønnsykdom. Sjarmerende type, si.

🤔

2. «Sitatmaskinen» Mayoo (2016)

Mayo Indiran var garantert tidenes «sitatmaskin» på Paradise Hotel i 2016. Et av årets mest minneverdige setninger må definitivt hatt vært:

«Livet er et lære, man må alltid lære»

Side2-redaksjonens favoritt er:

«Alle vet at jeg er en forholdsgutt, så jeg leter etter en kvinner jeg kan avslutte livet mitt med».

Mayo, ass <3

La oss heller ikke glemme når Mayoo pratet varmt om sin venn Lars og hvordan han hadde lært seg å stupe inne på hotellet.


3. Carl Aksel ryker ut (2015)


Carl Aksel var årets mest kontroversielle deltaker, og var både elsket og hatet av Paradise-fansen. Noen mener at han spilte skittent, mens andre mener at han spilte et ærlig og taktisk spill. Det ble både dramatisk og veldig tårevått da Carl Aksel røyk ut av Paradise Hotel.

4. Paradise Hotel + geografi = <3 (2012)

(Bilder fra Viafree)

Iselin har kanskje utallige mange talenter som de fleste kan bare drømme om, men geografi er nok ikke en av dem.

Som Iselin selv sier: - Geografi er ikke min sterkeste side.

5. Iselins berømte hummerhistorie (2012)

(Bilder fra Viafree)

- Jeg har hørt en historie. Om en dame, som brukte en hummer ellerno sånt som... Vibrator eller dildo da, i badekaret.

Slik starter Iselins berømte hummerhistorie.

Iselin Michelsens hummerhistorie blir regnet som et av de mest minneverdige historiene noensinne fra Paradise Hotel noensinne. Hun fikk også Gullruten-pris for årets TV-øyeblikk for sin sekvens med hummerdildo-historien fra hotellet.

Les også: Nå kan du stemme inn din favorittdeltaker tilbake på Paradise Hotel

6. Aurora Gude slipper kula (2015)


På lik linje som Carl Aksel, var Aurora Gude også en kontroversiell figur blandt Pærra-fansen. I motsetning til Carl Aksel, klarte hun å sikre seg plass i finalen sammen med Nicolai Bennis. Etter en jevn test, stakk Aurora av med 100.000 kroner til seg selv, og 200.000 til sin makker Ann Mariell.

Dette falt ikke i smak hos Labinot Haziri.

- Du ser hvor fake den bitchen er, sa han da programleder Triana Iglesias spurte om Auroras seier.

La oss si at Triana satt Labinot ordentlig på plass etter uttalelsen hans.

(R.I.P. til crossern til Labi. Du er i tankene våre.)

7. Grunde tolker The Weeknds «Starboy» (2017)

Vi ble forelsket i Grunde da han gjorde en moderne vri på The Weeknds hitlåt «Starboy». Hvem har den beste versjonen? Grunde eller The Weeknd?

8. Christian Svingen sjekker inn (2012)

(Bilder fra Viafree)

Det ble tidenes snakkis da Christian Svingen fra Fredrikstad sjekket inn på Pærra i 2012. For å sitere Christian: - Jeg. Er. Awesome.

9. Vida Lill tar en «Petter Northug» (2012)

(Bilder fra Viafree)

Vida Lill bestemte seg for å ta hennes vennskap med Stian «Staysmann» Thorbjørnsen og Mads Larsen til et helt nytt nivå. Den daværende 21-åringen vurderte å ha trekant med guttene, men fikk kalde føtter i siste liten. Istedet besteme hun seg for å gi Stian og Mats en liten trøstepremie - nemlig en «Petter Northug».

10. Vida Lill slipper kula (2012)

(Bilder fra Viafree)

Et av de mest ikoniske troskapstestene er mellom Vida Lill og Miguel som foregikk i 2012. Vida Lill slapp kula og ble 200.000 kroner rikere. Miguel kunne bare trøste seg med seieren og null kroner. Som Vida Lill sa: - Dette er et spill.