Gå til sidens hovedinnhold

Dette er 10 av de mest hjerteskjærende bruddene som har oppstått i 2017

Kjærligheten er offisielt død 💔

Ingenting varer evig, i hvert fall ikke kjærligheten i Hollywood.

2017 har vært et år fylt med kjærlighetsintriger som har fått de fleste til å sette kaffen i halsen. Vi har følt tett på alt fra bruddet mellom Selena Gomez og The Weeknd, til Kylie Jenner og Tyga. Om de ikke klarer å holde seg sammen, er det da noe håp for oss vanlige mennesker?

Les også: Sjekk hva Rihanna svarte en fan som spurte om råd da han hadde kjærlighetssorg

Vi har laget en liste med kjærlighetsbruddene som har satt dypest spor i redaksjonens hjerter.

1. Selena Gomez og The Weeknd


Etter 10 måneder sammen, bestemte Selena Gomez og The Weekend å gå fra hverandre. Begge har uttrykket at overfylte timeplaner er årsaken til bruddet, men spekulasjonene om at Justin Bieber er i ferd med å stjele Selenas hjerte kan fort være grunnen til at de ikke varte lenger.

2. Anna Faris og Chris Pratt


Ingen kunne forutse bruddet som skapte bølger i Hollywood. Vi hadde alle troen på at Chris og Anna kom til å vare i evig tid, men dessverre ble det ikke slik. Paret annonserte at de skulle separeres i september, og har nylig skilt seg fra hverandre. Det gjør vondt i hjertet når vi prater om dette.

3. Kylie Jenner og Tyga


To år med spenning var ikke nok til å redde forholdet til Kylie Jenner og Tyga. Nå er det evig spekulasjon om det er Tyga eller rapperen (og Kylies nyeste kjæreste) Travis Scott som er ansvarlig for Kylies angivelige baby-bump.

4. Katy Perry og Orlando Bloom


Hollywoods rareste par går til Katy Perry og Orlando Bloom. Etter halvvannet år med romantikk, bestemte paret seg for å gjøre det slutt. de har blitt sett sammen ved flere anledninger, men foreløpig er det ingen snakk om at de er sammen igjen.

5. Fergie og Josh Duhamel


I desember annonserte Fergie og skuespiller Josh Duhamel at de hadde gått fra hverandre etter åtte år sammen. Aboslutt hjerteskjærende.

Les også: 10 ting alle som har gått gjennom et brudd kjenner seg igjen i

6. Nicki Minaj og Meek Mill


Nicki var der for Meek Mill da han havnet i et av fjorårets største klammerier med den kanadiske rapperen Drake, og ble hetset på nettet. Verken skamløse kjæresteselfies på nett eller en dyr diamantring kunne fikse forholdet, og de gjorde det slutt tidligere i år.

7. FKA Twigs og Robert Pattinson


Robert Pattisson og sanger Tahliah Barnett (FKA Twigs) var ekstremt private når det kom til forholdet sitt, men det virket som de hadde et tilsynelatende perfekt forhold. I følge en kilde nær Robert har fortalt People at Robert og Tahliah snakker om at de kanskje finner frem til hverandre i fremtiden.

8. Rachel Bilson og Hayden Christiansen


Rachel og Hayden møtte hverandre på settet til filmen Jumper i 2007, og forelskelsen blafret i vinden. 10 år senere fikk de datteren sin Briar Rose, haugevis av minner sammen og følelsen av at forholdet ikke kom til å strekke til likevel. Paret gjorde det slutt tidligere i år.

9. Scarlett Johansson og Romain Dauriac


Det finnes et håp for oss som ønsker å ende opp med drømmemannen som tilfeldigvis er en Hollywood-stjerne. Bare spør franskmannen Romain Dauriac som endte opp med Scarlett Johansson. Dessverre varte ikke deres ekteskap. Etter tre år sammen, skilte de seg i september.

10. Jennifer Lawrence og Darren Aronofsky


Dette var muligens Hollywoods merkeligste par med tanke på tidsperioden Darren Aronofsky og Jennifer Lawrence ble kjærester. Etter et helt år sammen innså Jennifer at Darren kanskje ikke var drømmemannen likevel og at han var litt for glad i jobben enn henne. Ouch! 😪

Kommentarer til denne saken