Gå til sidens hovedinnhold

Dette er de norske «Top Model»-deltakerne

Disse seks jentene skal kjempe om å bli Skandinavias neste «Top Model».

(SIDE2): Tidligere i år ble det kjent at TV-kanalen FEM gjør en ny sesong av «Top Model» der de søkte etter deltakere som kan fronte et sunt kroppsideal.

LES HELE SAKEN HER: Top Model søker formfulle deltakere

- FEM skal gjøre en ny sesong av Top Model, der de tradisjonelle modellkravene til høyde og midjemål forkastes. Vi er på jakt etter de modellspirene som ikke nødvendigvis får plass i «size zero». Vi ser først og fremst etter karisma, utstråling og personlighet – og selvsagt potensialet til å se helt fantastisk ut på bilder, uttalte mediesjef i Discovery, Hanne McBride, i en pressemelding.

Både norske, svenske og danske deltakere

Det er ikke bare deltakere fra Norge som skal kjempe om «Top Model»-tittelen, men også svenske og danske jenter er med i realitykonkurransen.

Bloggeren Janka Polliani skal være den norske juryrepresentanten i dommerpanelet bestående av bransjeprofiler fra Norge, Sverige og Danmark.

Senior kommunikasjonsrådgiver i Discovery, Guro Krossen, omtaler årets deltagere som «fantastiske» overfor Side2.

- Årets deltagere er fantastiske. De byr på seg selv og har mange gode historier å fortelle. Vi gleder oss til å vise de frem på TV.

Hvordan kom dere frem til akkurat disse deltagerne?

- Da vi lette etter deltagere, så vi utenfor de tradisjonelle kravene som vanligvis regjerer i modellbransjen, vi ønsket sterke, flotte kvinner, som også har evnen til å se fantastiske ut på bilder, forteller Krossen.

Kommunikasjonsrådgiveren lover en fartsfylt sesong.

- Top Model 2016 vil by på masse humor, glede, tårer, konkurranse, gode historier og ikke minst en kamp frem mot finalen, der en av jentene skal kåres til Top Model 2016.

Populært med plus-size

De siste årene har «plus siz»-modellene tatt moteverden med storm.

I 2013 vant den formfulle modellen Whitney Thompson den amerikanske utgaven av «Top Model», 2016-utgaven av sportsmagasinet Sports Illustrated populære bikininummer hadde Ashley Graham på forsiden og plus size-modellen Iskra Lawrence har over 1.7 millioner følgere Instagram.

Den 109 kilo tunge og 198 centimeter høye mannlige plus size-modellen Zach Miko, gjør også stor suksess i modellverden.

Top Model har premiere 30.august på FEM klokken 21:30.

Se bilder av de norske jentene her:


Kommentarer til denne saken