Gå til sidens hovedinnhold

Dette er Norges mest attraktive navn

Cecilie og Jonas er litt høye på seg selv, mens Christian scorer høyt på alle områder.

(SIDE2): EliteSingles Norge har undersøkt brukerstatistikken sin, og kommet frem til hvem som anser seg selv som mest attraktive, smarte og morsomme i Norge.

- Når man melder seg inn hos EliteSingles, tar man en omfattende personlighetstest. Der må man svare på en rekke spørsmål. Et av dem er «Hvor godt passer følgende beskrivelser? Benytt deg av skalaen for å svare», og så følger diverse adjektiver som blant annet eventyrlig, lojal og attraktiv. På skalaen kan man velge syv punkter som går fra «passer ikke i det hele tatt» til «passer helt», sier pressekontakt i EliteSingles Norge, Elisa Kaiser, til Side2.

LES OGSÅ: Har du singel-genet?

Jonas og Cecilie på utseendetoppen

Kaiser forteller videre at de så nærmere på statistikken over brukerne sine, og kom da frem til hvilke fornavn som oftest forekom blant de som bedømte sin egen attraktivitet høyest.

På toppen av listen over jentenavn som finner seg selv attraktive, ligger Cecilie, etterfulgt av Julie, TIna, Anna og Charlotte. Hos guttene er det Jonas som ligger på topp, etterfulgt av Christian, Michael, Jørgen og Henrik.

Christian er en god nummer to

Deretter så Kaiser på hvilke av navnene som rangerte seg selv som smart og morsom. Astrid topper smart-listen for kvinner, mens Henrik ligger på topp hos gutta.

På listen over de som ser på seg selv som morsomme, finner vi Christine på topp hos jentene. Hos gutta ligger Jørgen på topp, et navn som også lå på fjerdeplass på listen over de som så på seg selv som attraktive.

Christian er et navn som ligger på andreplass på alle tre listene, altså litt av en catch, skal vi tro denne oversikten. Eller kanskje det bare veldig mange single menn i Norge som heter Christian?

Se hele oversikten her:

LES også: Kvinner foretrekker søvn og penger fremfor sex
OG les: 10 tegn på at dere har vært sammen lenge

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?