Gå til sidens hovedinnhold

Dette forteller din favoritt-emoji om deg

Er du en typisk hjertesmilefjes-emoji eller bæsj-emoji?

(SIDE2): Noen ELSKER dem, mens andre bruker dem ALDRI.
Vi snakker selvfølgelig om emoji-tegnene som består av både smileys, ulike mat- og drikkevarer og mange andre forskjellige figurer.

Hva slags emojiikon som er din favoritt kan fortelle mye om hvem du er som person, hevder blant annet Cosmopolitan.com og Bustle.com.

Så gjenstår det å se da, om noen av disse emoji-påstandene stemmer overens med deg og din personlighet.

LES OGSÅ: Nå kan du få emojis i fem hudfarger

1) Smiley med hjerteøyne

Personer som er glad i disse smileyene skal visstnok være romantiske og følsomme, ifølge Cosmopolitan.com. Du blir lett rørt og betatt av søte valper på Instagram og viser at du setter ekstra stor pris på de små tingene:

«Dere, jeg er så klar for sommeren!!! 😍😍😍😍😍»

Du er full av entusiasme, og du liker å oppleve nye ting og å få nye erfaringer.

2) Kattesmileys med hjerteøyne

Du er ganske lik hjertesmiley-elskende personer, bare at du er litt mer glad i katter.

3) Bæsje-emoji

Du hater alt, men du klarer likevel å vise positivitet i alt det negative. Selv om du kan være pessimist og likegyldig, så er du fremdeles godt likt i vennegjengen. Du har en tendens til å alltid frykte det verste, men ofte opplever du at livet ikke er så ille likevel.

4) Drink-emoji

Livet ditt er en fest og du er en sosial person som aldri går glipp av en fest. Du har vanskeligheter med å si nei og du kan ikke huske sist gang du våknet tidlig på en søndag.

5) Vin-emoji

Du er litt roligere enn «drink-emoji»-personer, og du kan også virke litt mer snobbete slik at ukjente kan ha vanskeligheter med å få korrekt inntrykk av hvordan du egentlig er. Du liker best å forholde det til små gruppe mennesker fremfor store folkemengder.

6) «Bitch please!»

Denne dama kan ligne på en som sitter i en informasjonsskranke, men den er nok mest kjent som «Bitch Please»-ikonet, ifølge Bustle.com.

Er dette din favoritt så er du en person som virker søt og uskyldig på utsiden, mens du egentlig vil gjøre hva som helst for å bli den mest populære i gjengen, ja, kanskje hele verden. Du er også fan av farge rosa, enhjørninger og regnbuer, skriver nettstedet.

7) Sprøyte-emoji

Du er enten doktor eller så har du reelle problemer. Du er også bittelitt skremmende...

8) Dancing queen

Denne personen vet at hun er heit. Hun trenger ikke nødvendigvis å være så veldig god til å danse, men hun trives på dansegulvet og lignende steder. Du prøver aldri å være festens midtpunkt eller å tiltrekke seg oppmerksomhet, rett og slett fordi dette ikke er deg.

9) Tommel opp!

Du er lett å ha med å gjøre og er ofte enig med det som blir sagt. Du er også kjent for å ha en litt tørr humor og sjefen din elsker deg!

10) «Gjemme seg bak hendene»-emoji

Du er litt flau, men også litt stolt. Og samtidig er du litt beskjeden, men samtidlig litt oppmerksomhetsyk. Litt av alt egentlig.

11) Tradisjonell smilefjes-emoji

Denne personen er han eller hun som holder limet sammen i vennegjengen. Glasset er alltid halvfullt fremfor halvtomt, og alt vil ordne seg til slutt.

12) Biceps-flex-emoju

Vi føler med deg.

Les også: Nå kommer det 250 nye emojiikon

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden