Gå til sidens hovedinnhold

Dette googler vi mest om dating

De Nye-profil Nora har sjekket ut hva norske jenter googler mest om dating. Ved hjelp av Google-orakelet og egne erfaringer gir hun deg også svar på spørsmålene.

Hva lurer single nordmenn på når det gjelder datingi 2018? Vi har spurt Google, som gir oss en god indikator på hva som surrer rundt i hodene til folk angående Tinder-dates, romantikk, hvor lenge det er vanlig å vente før man har sex og hvem som skal sende den første meldingen.

Les også: Dette googler vi mest om sex

Hva kan man gjøre på første date?

Svar: Det er litt opp til hver enkelt; noen liker go-cart, bowling og badeland, mens for andre kan en kaffe være mer enn nok. Man trenger ikke nødvendigvis mange timer for å sjekke om kjemien stemmer. Den første daten er gjerne litt anspent uansett.

Personlig foretrekker jeg kaffe, eller et glass vin. Første date skal være en setting hvor man kan prate, ha det hyggelig sammen og se om ting kan utvikle seg.

Date nummer to passer kanskje en romantisk middag bedre, dra på kino, eller helt andre ting som stand-up, eller en gåtur i skogen. Etter hvert kan man invitere hverandre hjem eller dra på en lengre weekendtur et kult sted.

Hvor mange dater er det vanlig å ha før man har sex?

Svar: Tja, er ikke tre det gylne tallet, da? Tror ikke det finnes noe fasitsvar på dette, altså. Det handler mye om erfaring, hvilke verdier du har, og hva du egentlig er ute etter.

Jeg synes man skal kjøre på når det føles riktig for deg, og du har skikkelig lyst til det. Ser du etter et forhold, så kanskje drøy den til tredje date, så han (eller hun) får jage deg litt.

Hvordan bør man oppføre seg på første date?

Svar: Man skal selvfølgelig være seg selv. Mange liker at man er leken, flørter litt, er åpen og viser nysgjerrighet ovenfor hans interesser.

Still spørsmål, men ikke bli en intervjuer. Se rundt deg og finn naturlige ting og snakke om. Før du skal på date kan du jo tenke litt på hva du egentlig leter etter, hva du setter pris på ved deg selv og ha et åpent sinn.

Prøv å dempe forventningene, da blir du kanskje ikke så nervøs. Første date trenger ikke være perfekt.

Hvordan vite om en gutt bare er ute etter sex?

Svar: Noen gutter informerer sine dater allerede i starten at de ikke er ute etter et forhold. Hvis han kun vil møtes på fylla, bare dra hjem til en av dere, aldri foreslår å dra ut eller avlyser date i siste liten, så vær litt på vakt.

Les også: Studie: Tinder gir deg ikke mer tilfeldig sex

Bør man alltid vente på at gutten tar kontakt etter første date?

Svar: Både gutter og jenter foretrekker at den andre personen skal ta kontakt. Forventningen om at gutten må være fullstendig initiativtaker er gammeldags. Du trenger ikke akkurat ringe samme kveld, men om du ikke har hørt noe neste dag og du er interessert, hvorfor ikke sende en sms?

Det kommer jo også først og fremst an på hvordan daten gikk og hvor gøy dere hadde det- Hvis gutten kommenterte at dere hadde det hyggelig, smiler mye og flørter betyr det mest sannsynlig at han vil se deg igjen!

Hva bør man ha på seg på første date?

Svar: Velg et plagg du føler deg komfortabel i, representerer deg eller viser personligheten din på en eller annen måte. Det er ikke vits å bruke et plagg som har hengt i skapet i all evighet.

Daten skal bli kjent med deg, så du skal ikke kle deg ut. Det kan være fint å vise gutten at dette er en spesiell anledning så ikke sleng på deg joggebuksa.

Les også

Ny nytelse: Tre kvinner gjorde tre grep for å se om de fikk et mer spennende sexliv. Slik gikk det

Les også

Slik beholder du gnisten i forholdet

Les også

Åtte merkelige Tinder-dater som gikk fryktelig galt

Les også

Her flørter folk i Oslo mest i arbeidstiden

Les også

«Submarining» er det nye datingbegrepet du helst ikke vil kjenne til

Les også

Her er de mest populære navnene på single

Kommentarer til denne saken