Gå til sidens hovedinnhold

Dette kommer til å svi, Halle

Halle Berry må betale barnebidrag i millionklassen.

(SIDE2): De siste årene har Halle Berry vært lite å se på lerretet. Hun har nylig hatt premiere på den siste X-Men-filmen, men bortsett fra det, har hun forholdt seg ganske rolig.

Voldsom samværskrangel

Årsaken er selvfølgelig at hun og forloveded Olivier Martinez nylig fikk sitt første barn sammen. Det andre er at hun i lang tid har ligget i strid med sitt første barns far, Gabriel Aubry.

Dette startet da Berry ville flytte med datteren vekk fra Los Angeles fordi Aubry og Berry har delt samværsrett.

Berry og Aubry har rettslig kranglet om samværsretten, på en sånn måte at både Aubry og Martinez for noen år siden begge ble bragt inn på legevakten etter et basketak over saken.

I 2012 ble det meldt at de to har ordnet opp.

LES MER:- Bare Halle kan gjøre dette
- Ja, det er sant
Hun er 45 år

Endelig sluttsum

Men nå har dommeren satt endelig sluttsum i saken, og det vil koste Berry svært mye penger. Ifølge TMZ skal Halle Berry betale Gabriel Aubry 16.000 dollar eller 95.000 kroner i måneden.

I tillegg har dommeren gitt Aubry medhold i hans klager. Det betyr at Berry i etterkant må tilbakebetale ham 684.000 kroner i årene samværssaken har rullet og gått i rettssystemet.

Hun sitter også igjen med utgiftene han har hatt til advokat, 1,78 millioner kroner.

Gabriel Aubry er en kjent modell og restauranteier . Han og Berry var sammen fra 2005 til 2010 og fikk datteren Nahla sammen i 2008.

Vi tipper at vi snart vil få se Halle Berry i en rekke nye filmer.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken