Diplo fra det kjente DJ-gruppen Major Lazer er visstnok klar for en annen runde med Taylor Swift, og fansen er ikke særlig begeistret for dette.

I 2014 skrev Diplo at Taylor ikke hadde noe rumpe:


Dette fikk blant annet hennes daværende venninne Lorde til å komme med et saftig svar tilbake: (OOO, BURN!)


Diplo, eller Thomas Wentz, har senere fortalt motemagasinet GQ at han angrer på feiden han startet med Taylor, og hvordan krangelen har påvirket karrieren hans i etterkant. Han sammenlignet også Taylors trofaste fanbase med en hær som var verre enn Nord-Korea, i følge Daily Mail.

Les også: - Kris mener Kanye West ødelegger ryktet til Kardashian-familien

Les også: Taylor Swift vant over DJ som antastet henne

Det virker som Diplo ikke angrer lenger, og er kanskje i ferd med å starte en helt ny feide med Taylor.

Musikkmagasinet Rolling Stone kjørte nylig et intervju med Diplo der de diskuterte blant annet musikkstreaming. Det gikk ikke lang til før Taylor Swift dukket opp i samtalen, og Diplo holdt ikke tilbake meningene sine.

DJ-en forklarer til Rolling Stone at musikken er i ungdommens hender, og at streaming har kommet til nytte for dagens generasjon.

- De vil gjerne høre på «Rockstar» av Post Malone eller «Bodak Yellow» av rapper Cardi B. De vil ikke høre på «Look What You Made Me Do». Den type musikk er ikke gjenkjennelig for dagens ungdom. Jeg tror ikke det noensinne var relaterende til dem. Jeg er mer imponert av Post Malone enn Taylor Swift. Jeg kjenner meg mer igjen i han enn henne, sier han til Rolling Stone.

Les også: - Kim og Kanye risikerer fengselsstraff

Taylors dedikerte fans ble ikke særlig begeistret over Diplos kommentar:


Det stoppet ikke Diplos fans i å forsvare artistens meninger:


Diplo har siden svart tilbakeslaget med denne tweeten:


Råd: Ikke kom etter Taylor Swift eller hennes dedikerte fans 😏