Gå til sidens hovedinnhold

Fansen til Taylor Swift kaller Kim Kardashian en rotte etter Famous-throwback bilde

Dramatikken er LANGT fra over ¯\_(ツ)_/¯

Dere husker nok dramatikken mellom Taylor Swift, Kim Kardashian og Kanye West. Hvis ikke, så tar vi gjerne en liten gjennomgang av fjorårets største drama som noensinne oppstod i 2016.

LA OSS GJØRE DETTE!


Det hele startet med at Kanye West slapp ut sin kontroversielle låt 'Famous'. I låten rapper Kanye West at han og Taylor har sex, og at han gjorde henne berømt. Kanye påstod at Taylor godkjente uttalelsen, men Taylor benektet utsagnet. YIKES. Taylor valgte å inkludere hendelsen i en takketale under fjorårets Grammys - noe som ikke falt i smak for de fleste.

Les også: Diplo med spark til Taylor Swift: - Ungdom i dag kan ikke relatere til musikken hennes

Her kommer Kim Kardashian inn i bildet.

Kim Kardashian påsto at hun hadde bevis av at Taylor godkjente Kanyes uttalelse, men Taylor benektet det igjen. Da tok Kim tidenes mest drastiske beslutning ved å lekke samtalen mellom alle tre på Snapchat. Taylors 'snill pike'-rykte ble ødelagt og hun forsvant lenge etterpå.

🚨DRAMAAAAAAAAA!!🚨


Nå ser det ut til at dramatikken ikke kommer til å roe seg ned med det aller første. Det hele blusset opp igjen etter at Kim tok til Instagram for å legge ut et klassisk #TBT-bilde. Dette bildet var av utstillingen som Kanye hadde i anledningen for musikkvideoen til 'Famous' i fjor.

Les også: Kim Kardiashian dekket seg selv med glitter, og Instagram elsker det

- Berømt, skriver Kim under bildet.


Dette likte fansen til Taylor svært dårlig. Fansen bestemte seg for å spre rotte-emojis i kommentarfeltet til Kim Kardashian for å forsvare Taylor.


I følge Buzzfeed bestemte Kim for å blokkere slange-emojien etter at Kims sosiale plattformer ble fylt av emojien. Fansen til Taylor gjør virkelig alt for forbildet sitt 🤷

Vi håper at disse to kan ordne opp i det og bli venner igjen.


Les også: - Kim Kardashian skaper forvirring på Twitter etter at hun postet isbiter med roser i

Kommentarer til denne saken