Gå til sidens hovedinnhold

Fansen tror Kylie Jenners gravidannonsering er avslørt på Wikipedia

Kan også være ren bløff.

Luringen Kylie Jenner har holdt lav profil i sosiale medier og offentligheten de siste månedene.

Grunnen skal være at hun er gravid og venter barn med kjæresten Travis Scott (25) i februar. Selv har hun verken bekreftet eller avkreftet ryktene.

Nå har imidlertid en detalj på Wikipedia fått fansen til å lure på om datoen for at den angivelige gravide 20-åringen skal avsløre at hun venter barn er bestemt, skriver Cosmopolitan.

Les også: Kylie Jenner har dekket til magen i ny Calvin Klein-kampanje

Og denne: Det første bildet av Kylie Jenner siden september fyrer opp under gravidryktene

Wikipedia-siden til Keeping Up With The Kardashians, helt nederst ved oversikten over alle episodene, mener fansen at det ligger et stort spor man til nå har oversett.

NB! Privatpersoner kan også redigere en Wikipedia-side, så tittelen kan like gjerne - og kanskje mest sannsynlig - være en bløff.

Ifølge Wikipedia heter episode 18 av sesong 14 (som ennå ikke har blitt vist) «Bumps, Trunks & Little Humps» og episode 19 «We're expecting!»

Dette ble blant annet pekt på av TabloidArtHistory på Twitter:

«Kanskje vi endelig får en Kylie-bekreftelse?» spør brukeren.

Både nybakt mamma og halvsøster til Kylie, Kim Kardashian (37), og den gravide halvsøsteren Khloe Kardashian (33) har allerede avslørt at de venter barn i serien, og derfor gjenstår det ingen andre enn eventuelt Kylie Jenner.

Les også: Kim Kardashian viser alt i ny, utfordrende photoshoot

Teorien har fått mye oppmerksomhet på Twitter.

Det kan bety at Kylie Jenner har født allerede når episoden sendes. Kilder har tidligere hevdet at hun har termin i februar.

Og fansen på Twitter har mye å si om saken:

Kommentarer til denne saken