(SIDE2): Søndag måtte TV-seerne se at «Oddvar, som er utropt som en folkehelt, måtte forlate «Farmen».

LES OGSÅ: Farmen-Lasse irritert på TV 2: - Jeg ble fremstilt som en ensom ulv uten venner

Etter at Oddvar overraskende ble valgt til førstekjempe valgte han selv Ali Ahmad. Sistnevnte var forberedt på reaksjoner etter at Burhan Quaderi, som pekte ut Oddvar i første instans, fikk mange negative kommentarer.

Det var uhyre jevnt, men til slutt slo Ali ut Oddvar i øksekast.

Mye som ikke ble vist

- Oddvar var en praktisk kar, men han hadde ikke gitt uttrykk for at han hadde konkurrert så mye under oppholdet. Jeg er glad han valgte meg som annenkjempe siden det ble vist at jeg da tok kampen selv. At jeg er en som ordner opp selv, sa Ali til Side2.

-Det var god stemning mellom meg og Oddvar. Vi lo mye sammen, det er synd at det ikke kommer frem. Men jeg har akseptert at det er en del av «Farmen 2016», legger han til.

Søndag fikk Ali Ahmad flere rasistiske meldinger på Instagrammen sin. Det var TV 2 som først omtalte meldingene.

- Jesss! Så vel dette komme, men må fortsatt påpekes. En ting som har overrasket meg med #Farmen og det å være med som deltaker er det fantastiske engasjementet. Dessverre så er det en bakside også og det er folk som tar dette altfor seriøst og rett og slett responderer på en helt latterlig måte. Eneste å gjøre er å ignorere det og påpeke (nok en gang) at dette er TV og underholdning! #Farmen #Latterlig #Rasisme #Idioti #BlirForDumt #Tv2 Skriver Ali Ahmad på sin Instagram.

- Velfortjent seier til Ali

Oddvar Jenssen sa til Side2 at han ikke akkurat tok til tårene da han tapte tvekampen. Programleder Gaute Grøtta Grav har imdierltid fått både storbonde Simen og sabotør Lasse til å bryte ut i gråt.

- Nei, jeg hadde ikke lyst til å dra hjem, men jeg hadde et helt fornuftig forhold til det. Det ble ikke noe tårer eller noe. Jeg hadde veldig lyst til å komme inn på gården igjen, men sånn er spillet, sier Oddvar Jenssen.

Han er imidlertid helt klar på at seieren til Ali var velfortjent.

TV-seerne har imidlertid ikke forsont seg med at favoritten måtte reise hjem. Flere truer med at de nå ikke gidder se mer av årets sesong.

Imponerte seerne

Mekanikeren fra øya Skjernøy utenfor Mandal har imponert seerne med sin praktiske kunnskap, sin vennlige tone og fordi han ikke er det spor interessert i kaffebarer og trenduttrykk som «byfolket» er glad i.

Han har ikke bygget allianser, men fått et nært forhold til mange inne på «Farmen», kanskje spesielt Stine Hartmann.

- Jeg har ikke vært noen skuespiller, jeg har bare vært meg selv. Jeg kan ikke si at det var noe jeg ble overrasket av når det gjaldt meg selv inne på «Farmen». Jeg var klar over at det kunne bli litt trøkk. Men når «Farmen» er ferdig, så legger det seg. Og ønsker jeg ikke å være kjendis, så forsvinner det etter hvert av seg selv, sier Oddvar Jenssen til Side2.


Oddvar har kanskje ikke hørt om barista, men kanskje han liker julebrus:

Her er vår test:

HTML EMBED
embedNAvideo("Ub5b6un2Of7HEU2AP4oZOw", false)
HTML EMBED
embedNAvideo("CR85Gt2ACiIPxnRkCNJSIQ", false)
HTML EMBED
embedNAvideo("lGaK3S43C9YewxnUQ8NdzA", false)
HTML EMBED
embedNAvideo("scp9WR1S1h_jMWNUwo8Xbg", false)