(SIDE2): – Du må roe deg ned, sier Ali Ahmad til Lasse Bergseter i onsdagens episode av «Farmen».

LES MER: Farmen-Oddvar måtte sy uten bedøvelse

Årsaken er at Lasse endelig kommer frem med hva han synes om Alis lederstil som storbonde. Ali ble valgt til storbonde av Kari-Lise som måtte forlate «Farmen» etter en ekstrem jevn og uhyre spennende tvekamp.

Til slutt er irritasjonen til å ta og føle på.

FÅ OVERSIKTEN: Dette er årets Farmen-deltakere

- Må roe deg ned

- Du må roe deg ned, krever Ali.

- Ikke faen når det gjelder deg, svarer Lasse.

- Men du klarer ikke å oppføre deg, du bare krangler om alt, sier Ali.

- Ja, jeg gjør det, på grunn av oppførselen din, svarer Lasse.

Sniker seg unna selv

I forrige episode ble det klart at deltakerne måtte gjøre i stand en rekke ting under ukesoppdraget. Blant annet skulle de bygge et bryggerhus.

- At huset kommer opp, har jeg mine sterke tvil om. Ali tar ikke tak i det som er problemet på gården her. De som sluntrer unna og siger rundt. Det gjelder også meg selv. Men jeg sniker meg unna på en annen måte, mener Lasse i kveldens episode.

Det er ikke første gang Lasse lurer seg unna jobben.

Lasse Bergseter var raskt ute med å omtale seg selv om en som skulle bygge seg selv opp ved å rive de andre ned.

- Kan umulig bli noe rock'n'roll

- Jeg meldte meg på «Farmen» for å vinne hytte og bil, og jeg er en spilloppmaker og hadde bestemt meg for å lage sirkus. Da jeg så den gjengen som kom inn, tenke jeg «her kan det umulig bli noen rock’n’roll,» så da får jeg starte, sier Lasse Bergseter til Side2.

Lasse lover Side2 at det tetter seg til utover.

- Jeg får vel mye pepper selv, men det er jeg klar over, humrer han. Noe pepper har han også fått fra seere og andre som har sett ham på «Farmen».

- De som ser på TV og episodene før de leser det som har stått i avisen, de skjønner det, men de nettrollene som bare leser Se og Hør der det står at «jeg skal bli Norges største rasshøl». Mer de skriver negativt, jo mer vil folk se på «Farmen» for å se «hvem er den tullingen der».