(SIDE2): Etter at Linda Snoen måtte forlate «Farmen» etter en dramatisk tvekamp, valgte hun Laila Lockert til storbonde.

- Gleden av å styre spillet

Dermed sikret hun finaleplassen for venninnen, som den eneste som dermed går rett til finaleuka. Og gjennom uka gjorde hun flere nervøse selv om stemningen var bedre enn på lenge.

LES OGSÅ: Marius tok et valg som påvirket alle i «Farmen»

- Jeg nøt hver uke og minutt, det er ikke en selvfølge at utfordreren får være med så lenge. Og så fikk jeg jo glede å være med og styre spillet mot slutten, sa Linda Snoen til Side2 før hun gikk ut.

Overraskende gutter

Siden gutta Ali Ahmad og Marius Hofsøy ikke fikk med seg Laila på en allianse sist, og dermed valgte henne til førstekjempe sist uke, er de helt skråsikre på at de skal møte hverandre i tvekamp denne uken. Men Laila overrasker alle.

SJEKK FORANDRINGEN: Så mye gikk «Farmen»-deltakerne ned i vekt

Isteden velger hun Sophie Lindberg som den aller siste førstekjempen i «Farmen».

- Jeg har gått utrolig mange runder meg selv og tenkt følelser, spill, hvem som fortjener det mest, hvem som er best, hvem jeg er redd, sier Laila i onsdagens program.

- Lure Sophie

Hun sier hun velger en «råtass» - den aller sterkeste konkurrenten hun har.

- Sophie har vært litt lur, hun har holdt en veldig lav profil. Hun er dyktig i matlaging og en utrolig intelligent jente. Men nå var det snakk om å være taktisk lur, og da følte jeg at det riktige valget var Sophie, sier Laila Lockert til Side2 i dag.

Hun sier det kanskje kan se ut som om Åsta påvirker henne til å velge Sophie, men forteller Side2 at hun allerede hadde tatt det valget.

Frem i «Farmen»-lyset

Sophie Lindberg tar førstevalget med fatning og ordene «f...så kjipt». Og dermed trer hun frem i «Farmen»-lyset.

- Jeg ble ikke overrasket. Helt fra Laila mandag valgte Stine og Åsta inn i storbondehuset, tenkte jeg at jeg var utsatt. Samtidig hadde Laila og jeg kommet hverandre nært de siste ukene, forteller Sophie Lindberg til Side2.

Sophie var en av jentene som reagerte sterkt da Stine tok sjokkvalget i «Farmen» og valgte Simen Haug Henriksen som førstekjempe.

Les mer under avstemningen:

- Ja, selv kalte vi det aldri en allianse. Vi hadde en uskreven avtale om at det var viktig å komme til finaleuka dit sammen og ikke bare for oss selv. Jeg oppfattet det slik at ingen av oss var så sterkt motivert for å vinne, og derfor trengte vi et slikt mål, sier hun.

Skjønner seerne reagerte

Selv reagerte hun sterkest på at Stine Hartmann hadde sagt til henne to timer før at hun skulle velge Laila.

I etterkant ser hun at seerne reagerer på krangelen som oppsto.

- Det er annerledes å se det på TV. Du kjenner på det du følte på der, og du ser deg selv reagere. Jeg skjønner at folk reagererer og synes det ser så rart, sier hun.

Foran søndagens tvekamp blir det Sophie Lindbergs jobb å velge en førstekjempe.

- Jeg har et sterkt konkurranseinstinkt, jeg liker å konkurrere, sier Sophie Lindberg i onsdagens program.

IKKE INTERESSERT I FARMEN? SE NOEN MORSOMME VIDEOER:

HTML EMBED
embedNAvideo("UQLoaSTDEwbO9favVb9DIQ", false)
HTML EMBED
embedNAvideo("az9MD709UxMY2AktIhvGfw", false)
HTML EMBED
embedNAvideo("wuFCQtGGgXDt6A3eyEkIuQ", false)