Gå til sidens hovedinnhold

Friends: Slik ser ekskjæresten til Rachel ut i dag

Det har gått femten år siden Rachel Green ble forelsket i sin assistent Tag Jones.

(SIDE2): Selv om det er 12 år (!) siden den siste Friends-sesongen hadde premiere på TV-skjermen i 2004, så er serien fortsatt en favoritt hos mange.

Tidligere har Side2 blant annet skrevet om hvordan lille Ben har endret seg de siste årene og om Friends-tabben du ikke la merke til.

Nå skal det derimot handle om Eddie Cahill (38), mannen som spilte Tag og som etter hvert ble kjæresten til Rachel Green i TV-serien.

Fortsatt på TV-skjermen

38-åringen har de siste årene hatt stor suksess med sin skuespillerkarriere og kjekkasen har blant annet hatt roller i suksesserier som «CSI: NY» og «Under The Dom», skriver Goodhousekeeping.com.

Nå er Eddie Cahill aktuell i et nytt TV-show som heter «Conviction» og selv om han har klippet bort sine lange lokker fra Friends-tiden, så er det liten tvil om at skuespilleren fortsatt holder seg godt!

Litt umoden, men fin å se på!

Eddie var med i totalt sju Friends-episoder der han spilte «Tag Jones» som fikk rollen som den heite assistenten til karakteren Rachel Green spilt av Jennifer Aniston.

Det var vel liten tvil om at det var Tags sjarmerende smil og utstråling som gjorde at han fikk assistentjobben hos Rachel.

Eddie Cahill var med i sesong 7 av den populære serien og den sesongen ble for første gang vist i 2001. Det har altså gått femten år siden skuespillerkjendisen hang med Friends-gjengen.

«Tag» var blant annet med på å feire Rachels 30-årsdag der han blir dumpet fordi hun innser at han ikke er moden nok til å ha et seriøst kjæresteforhold.

Privat er Eddie Cahill gift med Nikki Uberti og paret giftet seg i Los Angeles i 2009. Samme år ble de også foreldre til en gutt.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken