Gå til sidens hovedinnhold

«Furious 8»-aktuelle Kristoffer Hivju skulle trene - fikk fartsbot

- Det var hard lærdom, sier den norske skuepilleren.

(SIDE2): Kristofer Hivju gjør karriere i Hollywood om dagen. I tillegg til rollen i «Game of Thrones», har han spilt i filmer som «The Thing» og «After Earth».

Nå er han klar for den nye «Fast and Furious»-filmen, som blir den åttende i rekken.

- DEN fartsboten

Som skuespiller må man gjøre research, men denne gangen fikk det uheldige konsekvenser for Hivju.

- Da jeg hadde fått jobben og skulle gjøre litt research, på den første turen fikk jeg DEN fartsboten. Så jeg har lært at om man skal trene, må man gjøre det på bane. Det var en hard lærdom, sier Hivju til VG.

Han forteller også at han vanligvis ikke får mye trafikkbøter, men at han ble litt inspirert av å få jobben og at det gjorde noe med gasspedalen.

Store navn

Filmen regisseres av F. Gary Gray ( «Straight Outta Compton»). Flere av skuespillerne fra de tidligere filmene gjentar sine roller, som Jason Statham og Michelle Rodriguez. Det ryktes også at Eva Mendes er tilbake som Monica Fuentes. I denne filmen får vi også møte Charlize Theron.

På spørmål om hvordan det blir å spille mot Theron, svarer han at det blir spennende.

- Hun er en sinnssykt god skuespiller, virkelig en dødsdyktig dame. Jeg er også veldig begeistret for Vin Diesel, som jeg på en måte har fulgt fra jeg var ganske ung. Jeg var jo i 20-årene da de filmen kom ut, så jeg har måttet se dem om igjen nå. Nå skal jeg tvinge Gry (kona, jour.anm) til å se dem også, sier Hivju.

Kommentarer til denne saken