Gå til sidens hovedinnhold

GOT-stjerne om sesong 7: - Ingenting kan forberede deg på dette

Slik reagerte Maisie Williams da hun leste manuskriptet til den syvende sesongen av Game of Thrones.

(SIDE2): Game of Thrones-fansen venter i spenning på sesong 7 som kommer i løpet av 2017, men tidligere i år ble det kjent at vi må vente lenger enn planlagt på grunn av vær-utfordringer.

Det er blitt sagt at den syvende sesongen blir å se i løpet av sommeren neste år, og ikke i april slik som GOT-fansen er vant til.

I tillegg vil sesong 7 bestå av syv episoder, og ikke 10.

Hinter på Twitter

Denne uka avslører Maisie Williams, som spiller Arya Stark i serien, at ingenting kan forberede oss på hva vi har i vente når det gjelder de kommende episodene.

Skuespilleren har lagt ut flere poster på Twitter hvor hun forklarer at hun nettopp har lest ferdig manuskriptet til sesong 7.

19-åringen hinter om at det blir en bra sesong hvor TV-seerne helt sikkert vil få seg noen uforutsette overraskeler og twister.

- Akkurat lest sesong 7. Shit gets REAL, skriver Maisie ifølge Harpers Bazaar.

- Jeg ville ha startet med å forberede meg nå, twitrer 19-åringen før hun kort tid senere rettet opp med denne setningen:

- Stryk det, ingenting kan forberede deg på dette.

Les også: Slik ble de brutale «Game of Thrones»-scenene til.

Klikk her for å abonnere på Side2s nyhetsbrev

Kan svare for seg

Willams er en ivrig bruker på Twitter og har de siste månedene vist at hun ikke er redd for ytre sine meninger.

Tidligere har skuespilleren blant annet vært åpen om sin egen seksualitet og stjernen vakte også oppsikt da tabloidpressen fokuserte på at stjernen hadde droppet BH-en da hun dukket opp i en hvit kjole på veldedighetsball.

«Avduket: Game of Thrones' Masie Williams går BH-løs i gjennomsiktig blondekjole og eksentrisk hodeplagg på veldedighetsball», skrev blant annet Daily Mail.

Williams tok selv til motmæle da hun så artikkelen, og skrev rett og slett om overskriften på denne måten:

«Alternativ: Game of Thrones-skuespiller, Maisie Williams, hjelper til med å samle inn penger på Summer Masquerade Ball for @NSPCC», twitret GOT-kjendisen.

LES OGSÅ: Maisie Williams overrasket med havfruehår

Kommentarer til denne saken