Gå til sidens hovedinnhold

Halles menn i slåsskamp

Både Halle Berrys kjæreste Olivier Martinez og eks-samboeren Gabriel Aubry fikk store skader under slagsmålet.

(SIDE2:) Nylig nektet retten i Los Angeles Halle Berry å ta med seg datteren og flytte til Paris. Det var barnets far, Gabriel Aubry, som tok saken til retten da det ble klart at Berry og forloveden, skuespilleren Olivier Martinez. planla å reise hjem til hans land, Frankrike.

Omsorgstvist
Han fikk medhold i at Berry ikke fikk lov til å flytte med datteren fordi det vil gjøre at han ikke får se datteren så ofte som han ønsker. Tidligere har de to ligget i en større omsorgstvist som resulterte i delt omsorg.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Etter det har media skrevet at forholdene har virket rolige. Denne uken var de alle tre på festligheter sammen med datteren.

Ampert
Men tydeligvis har situasjonen vært anspent for da Aubry skulle levere den fire år gamle datteren til Halle Berry etter å ha hatt sine samværsdager, ble stemning svært amper mellom eks og nåværende kjæreste. Gabriel Aubry skal ha slått til først og Martinez skal ha besvart slaget.

Begge menn ble ifølge People skadet. Martinez sies å ha fått både nakkeskader og en brukket hånd. Aubry fikk skader i hodet og brakk et ribbein.

Begge to måtte behandles på sykehus.

Politiet i Los Angeles bekreftet fredag at de hadde arrestert Aubry som den som startet slagsmålet.

Ifølge vitner skal Berry raskt ha tatt med datteren innendørs da kamphanene barket sammen.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken