Gå til sidens hovedinnhold

Handlingen i Game of Thrones sesong 7 er lekket på nett

Innspillingen foregår nå. NB spoilers!

(SIDE2): Dersom du ikke vil vite noe som helst som skjer i Game of Thrones, så bør du ikke lese videre.

Denne artikkelen dreier seg nemlig om hva som skjer i den kommende sesong 7 av den populære HBO-serien. Ifølge Huffington Post har nemlig en Reddit-bruker lekket mer eller mindre hele plottet.

Det er selvsagt slik at ihuga GoT-fans ofte kommer med mer eller mindre troverdige ideer til kommende handlinger, men denne gang skal den GoT-pålitelige nettsiden Watchers on the Wall ha fått bekreftet flere av påstandene til Reddit-brukeren, via pålitelige kilder og fotografer på settet.

LES også: GOT-stjerne om sesong 7: - Ingenting kan forberede deg på dette

Posten på Reddit er nå slettet – men selvsagt ikke før etter at de ble registert. Og her har du dem.

NB! Herfra og nedover i artikkelen er det derfor en rekke (mulige) spoilere.

Det er - selvsagt - blant annet snakk om drap, intriger, sex - og en mulig graviditet.

Cersei, Dany og Jon danner en allianse mot White Walkers. Jon nekter å bøye seg for Dany, men blir enig om å si fra seg kongetittelen i nord, dersom hun hjelper han. Deretter samles Cersei, Tyrion, Jon, Daenerys, Jorah, Varys, Missandei, Qyburn, Euron Greyjoy, The Mountain og The Hound i Dragon Pit, King’s landing, der Jon forsøker å få dem til å forstå at de sju kongerikene må forene seg mot Night’s king.

HTML EMBED
embedNAvideo("jqu1JG-C-_XPkrhTnk0Ofw", false)


Cersei sier seg villig til å hjelpe, men lar likevel være å sende hæren nordover, i håp om at White Walkers og motstanderne skal utslette hverandre uten at hun må ofre noen. Det gjør Jamie sint, og han drar nord for å hjelpe til.

Cersei tror også hun er gravid med Jamies barn, men senere i sesongen våkner hun i en seng dekket av blod, og hun tror hun har abortert.

Selvsagt blir også en rekke av karakterene drept i denne sesongen. Thoros blir drept av en isbjørn, (som innebærer at Beric bare har ett liv igjen), og Jons onkel Benjen, ogås kalt Coldhands, blir drept i det han forsvarer jon. Viserion blir drept av Night’s King. Deretter gjenoppvåkner dragen, som nå skyter blå flammer, og får han til å ødelegge muren.

Og, som mange har trodd, Jon og Daenerys møtes og ender i seng sammen.

LES mer: Dette er «Game of Thrones»-spoileren fansen har ventet på

HTML EMBED
embedNAvideo("XDOQVJbkXAIIj9UVJKR6AQ", false)

Gendry, som sist ble sett i sesong 3, dukker opp igjen. det samme gjør Nymeria, som ble jaget vekk av sin herskerinne Arya i sesong 1. Jorah dukker også opp igjen, etter å ha blitt kurert av Sam.

Sam og Bran finner også ut hvem Jon er arving av, og at hans virkelige navn er Aegon. Gilly oppdager at Rhaegars ekteskap ble annulert og at han giftet seg med Lyanna Stark, noe som styrker Jons krav på tronen.

Lannisters hær angriper Dorne og Highgarden, og utsletter resten av husene Martell og Tyrell. Lady Olenna innrømmer overfor Jamie at hun drepte Joffrey, og han tillater ut hun tar sitt eget liv ved å drikke gift.

Euron møter på og ødelegger Yaras flåte og tar henne til fange, mens Theon unnslipper så vidt. Han møter på Jon etter hvert, som lar han få leve siden han i sin tid reddet Sansa.

Sesong 7 har premiere midten av neste år, og skal være på sju episoder. Skaperne av serien, David Benioff og Dan Weiss, har selv sagt det bare blir 13 episoder til.

- Vi snakker om to sesonger til. Helt fra starten var tanken å gjøre dette på til sammen 70-75 timer, og det er cirka det vi ender opp med, sa Benioff, da sesong 6 avsluttet i sommer.

HTML EMBED
embedNAvideo("6PtO8jYEHJHkhQTbdE4wWw", false)
Les også

«Game of Thrones»-serieskaperne: - Det er bare 13 episoder igjen

Les også

Store forandringer for «Game of Thrones»

Les også

Fantastisk Game of Thrones-finale avslører det alle håpet på

Les også

- Game of Thrones reddet meg fra prostitusjon

Les også

Kit Harington avlslørte Jon Snows skjebne for å unngå fartsbot

Les også

Game of Thrones-Daenerys langer ut mot kritikerne

Reklame

Sikre deg sommerens morsomme lesestoff

Kommentarer til denne saken