Gå til sidens hovedinnhold

Har de booket MGP-vinneren?

Hafslund slår på stortromma, og har sikret seg en av Norges heteste artister i juni.

(SIDE2): Lørdag 29. mai går den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix av stabelen i Oslo. Som arrangør er Norge allerede klare for finalen, og Didrik Solli-Tangen har trukket startnummer tre.

Les hele saken: Dårlig start for Didrik...

Som tittelen over tilsier er ikke dette den beste starten, men alt kan skje under selve finalen.

Det som er sikkert er at fra første semifinale 25. mai så kommer Norges og store deler av Europas oppmerksomhet til å være fokusert på MGP-deltakerne og festlighetene i Oslo.

Dette vil bidra til at oppmerksomheten rundt Didrik Solli-Tangen også vil være massiv i dagene etter finalen, uavhengig av hvilken plass han ender på.

Som Side2 skrev onsdag skal Hafslund arrangere den største norske miljøfestivalen for barn noensinne i Frognerparken 5. juni. Dette bli en av de første sjansene for folk flest til å se MGP-Didrik live etter finalen.

Les mer: Frognerparken blir gigantisk lekeplass

Direktør for samfunnskontakt, Frode Geitvik, i Hafslund bekrefter til Side2 onsdag at de allerede har booket Didrik Solli-Tangen til en konsert helgen etter MGP-finalen.

- Ja, vi signerte siste del av avtalen tirsdag. Så nå er det bare å håpe på fint vær, sier han til Side2.

Nylig ble det kjent at Hafslund fra og med høsten av også er Øyafestivalens generalsponsor. Fra før er de også generalsponsor for Vålerenga Fotball, og støtter både klubbens elite- og breddesatsing samt aktiviteter rettet mot barn og ungdom.

- Vi har alltid noe vi vil fortelle når vi bruker penger slik. Vi ønsker ikke bare å være en sponsorplakat. På Øyafestivalen bidrar vi blant annet med teknologi og kunnskap som gjør den mer energieffektiv og uavhengig av aggregater. Samarbeidet vårt med Vålerenga drar vi nytte av på miljøfestivalen for barn der spillerne vil gjøre en aktiv innsats for at de fremmøtte skal trives, sier Geitvik.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Satser i Oslo-området
Det er altså i Stor-Oslo det drypper mest på befolkningen fra Hafslund-sponsoratene.

- Det er her Hafslund først og fremst holder til. 90 prosent av kundene våre holder til i Stor-Oslo. Det samme gjør 90 prosent av de ansatte, og Oslo kommune er Hafslunds største eier. Geografi er selvsagt en medvirkende årsak til hvor vi satser, sier Geitvik til Side2.

A1, Tone Damli Aaberge, Jaa9 og OnklP er blant artistene som kommer til barnefestivalen for å underholde 5. juni. Øyafestivalen går av stabelen 10-14 august, og de har til nå booket blant andre Iggy & The Stooges, Pavement, Susanne Sundfør, The XX, La Roux, John Olav Nilsen og Gjengen og Motorpsycho.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året