Gå til sidens hovedinnhold

HBO lager fire nye spinoff-serier av Game of Thrones

HBO jobber med nye konsepter.

Game of Thrones er om kort tid i gang med sesong 7 av suksesserien. 16.07.2017 er det sesongpremiere for den amerikanske fantasyserien, og syv nye epsioder slippes. YES!

Les også: 10 sjukt skumleTV-serier

Men allerede før den siste sesongen sparkes i gang, kommer HBO med en gladnyhet. De planlegger fire ulike serier basert på «World of Westeros», og bøkene til forfatter George R.R Martin.

Anerkjente skribenter bak «ny» GoT

I disse dager jobber Martin med flere manusforfattere, som sammen skal komme opp med ideer og konsepter for nye serier.

- Strømmetjenesten er fast bestmt på å finne nye måter for å fortsette en av de mest populære seriene de har hatt, og har tatt den uvanlige beslutningen med å utvikle fire ulike ideer fra forskjellige manusforfattere, skriver Entertainment Weekly.

Foreløpig er det lite informasjon rundt seriene, men det heter at det «jobbes med å utforske forskjellige tidsperioder av Martins rike og univers. »

New York Times skriver at disse manusforfatterne jobber med spinoff-serier: Max Bornstein (Godzilla, Minority Report), Jane Goldman (Kingsman, X-Men), Brian Helgeland (A Knight's Tale, Salt), Carly Wray (Mad Men, The Leftovers).

I tillegg til George R.R Martin selvsagt. Game of Thrones-produsentene Dan Weiss og David Benioff skal være med på de nye planene.

Les også: Her er TV-seriene Side2-redaksjonen anbefaler

Uvisst når seriene kommer ...

Den amerikanske avisen skriver at det ennå ikke er kjent når de nye seriene vil komme på lufta, hvis planene i det hele tatt blir noe av. Men det tidligste en eventuell spinoff-serie vil komme er angivelig i 2019.

Det er bare 13 episoder igjen av Game of Thrones, som deles opp i to sesonger. Det kommer syv episoder i år, og seks til neste år.

Kommentarer til denne saken