Gå til sidens hovedinnhold

Her er det første bildet av Meryl Streep i Big Little Lies

Nicole Kidman deler bildet som viser at Meryl Streep er på plass.

Vi venter i spenning på den nye sesongen av «Big Little Lies» på HBO. Produsentene lover oss mye moro og spenning i sesong to.

Deler bilde av Meryl Streep

Sesong én var spekket av kjente skuespillere, og sesong to blir ikke dårligere. Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoë Kravitz og Laura Dern er alle tilbake i de samme rollene.

Mest forventninger er det likevel knyttet til nykommeren i gjengen - Meryl Streep. Hun skal spille moren til Alexander Skarsgårds karakter Perry Wright.

Nå har Nicole Kidman delt et bilde fra innspillingen. Bildet viser de to stjernene sammen med TV-sønnene til Kidman.

«Første dag på settet med Meryl og "mine" to herlige gutter», skriver Kidman på Instagram.

Reese Witherspoon jublet over nyheten

Selv om alle hovedrolleinnehaverne er veletablerte, prisvinnende skuespillere, innrømmer de at Meryl Streeps inntog gjør noe med dem. Witherspoon har fortalt om da hun fikk vite at Streep ville ha rollen, skriver EOnline:

- Hun sendte en mail til Nicole og meg, og det sto: "Ok, jeg leste manuset og jeg vil gjøre det". Og jeg bare mistet telefonen. Og så ringte jeg Nicole og bare: "Er dette virkelig? Skjer dette virkelig?" Og så la jeg på og ga meg selv en stor klem i et minutt og sa: "Dette skjer virkelig. Du skal virkelig jobbe med Meryl Streep".

Deretter ringte hun manusforfatter David E. Kelley og sa:

- Du må gi meg noen bra scener med Meryl Streep!

Flere nye karakterer

Det kommer flere nye karakterer i den nye sesongen. Blant annet kommer det en lærer som hisser på seg Renata (Laura Dern) etter at han skremmer datteren hennes med advarsler om global oppvarming. Skolen ansetter også en person som blir venn med Jane (Shailene Woodley), og de to skal dele nye hemmeligheter. Foreldrene til Bonnie (Zoë Kravitz) skal også dukke opp.

Skal vi tro IMDb, kommer ikke Alexander Skarsgård tilbake i sesong to. Streep skal spille moren hans, som ankommer byen for å få svar på spørsmål om sønnens død. Ifølge produsentene skal hun «sette byen på hodet».

«Big Little Lies» var egentlig ment som en miniserie, og første sesong var basert på en bok av Liane Moriarty. Boken har ikke fått en oppfølger, men Mortiarty skal selv ha skrevet historien til andre sesong.

De syv episodene har premiere i 2019.

Les også

Big Little Lies-skuespillerne deler sniktitt på neste sesong i sosiale medier

Les også

Alt du trenger å vite om sesong to av Big Little Lies

Les også

HBO bekrefter ny sesong av Big Little Lies

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken