I kjølvannet av det britiske prinsebryllupet 19. mai har det vært spekulert i hvor prins Harry og Meghan drar på bryllupsreise.

Paret bestemte seg for å utsette bryllupsreisen, dette fordi de skulle delta på markeringen av prins Charles' 70-årsjubileum.

Luksuriøst område

Ifølge kjendisnettstedet TMZ går turen nå til Canada for de nygifte, nærmere bestemt Alberta. Paret skal angivelig gjeste Fairmont Jasper Park Lodge, en luksuriøs hyttepark i Jasper National Park.

Flere store medier, som News.com, Cosmopolitan og Express, melder det samme. Det britiske kongehuset har foreløpig ikke kommentert saken.

Området ser jo heller ikke så aller verst ut, skal man tro Instagram-profilen deres:

Ifølge nettstedet skal Meghan og Harry tilbringe bryllupsreisen The Royal Retreat, en 557 kvadratmeter stor hytte.

Har huset kongelige tidligere

Området skal være en populær destinasjon for kongelige. Både kong Georg VI og dronningmoren reiste dit i 1939, mens dronning Elizabeth og prins Philip bodde der så sent som i 2005.

Digger du kongelige? I den splitter nye podcasten Helt Konge får du vite alt du trenger å vite om de kongelige - og det du ikke visste at du lurte på. Helt Konge er også tilgjengelig i iTunes eller på heltkonge.blogg.no.

Det er ennå ikke klart når de nygifte vil ankomme, men ifølge TMZ har luksusresorten bestilt utstyr de ikke vanligvis har tilgjengelig på området, og både kanadisk og britisk sikkerhetstjeneste vil være involvert.