Gå til sidens hovedinnhold

Hva har skjedd, Orlando Bloom?

Identitetskrise, skriver magasinene.

(SIDE2):For åtte uker siden la Orlando Bloom (39) ut et bilde av seg selv med blondt hår.

- Tilbake til blond igjen, på vei til settet, skrev den engelske skuespilleren på Instagram. «Blondinebildet» ble lagt ut den dagen han gjorde Instagram-kontoen sin åpen for sine fans.

Bloom er kjent for filmer som «Ringenes Herre», «De tre musketerer» og «Pirates of the Caribbean». I tillegg har han vært sammen med supermodellen Miranda Kerr, og er far til Flynn Bloom, men nå dater Bloom artisten Katy Perry.

Ringenes Herre-stjernen var tidligere gift med modell Miranda Kerr, og de to har Flynn sammen. Perry var i tre år gift med komikeren Russell Brand.

(Artikkelen fortsetter nedenfor)

HTML EMBED
embedNAvideo("K5W9GJJ3dMAmlWr_HFL8xA", false)

Forandrer stil for filmen

Ryktene skal ha det til at Bloom er aktuell med innspilling av en ny film, og at det kan være grunnen til hans lyse lokker. Derfor er det først nå at «nettet tar av» for den nye hårfargen.

People skriver humoristisk at Blooms hår ser ut til å gå gjennom en identitetskrise. De roser samtidig kjekkasen for at han kler de fleste frisyrer, uavhengig om at det er langt, kort eller en «man bun».

Nå skal Bloom være ferdig med filmingen, men det brune håret uteblir. Interessant eller ikke, kommentarene og engasjementet hagler inn på den nyåpnede Instagram-kontoen til skuespilleren. Vi hiver oss derfor på:

Bør Bloom gå for blondt eller brunt hår?

HTML EMBED
embedNAvideo("MaFmwFoKn40ow5DagyBalw", false)
Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken