Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg røykte dop med Miley

Joe Jonas skjeller ut Disney og skreller av seg sitt dydige image.

(SIDE2:) Joe Jonas var en del av Jonas Brothers i mange år. I dag er han voksen, og han har ikke mye godt å si verken om Disney Channel som skapte bandet og serien rundt dem.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

I et intervju med The New York Magazine forteller han at "alle" visste at Disney holdt Vanessa Hudgens på et kontor hele dagen da et nakenbilde av henne dukket opp på nett i 2007. De måtte også gjennom medietrening som skulle lære dem å styre unna kritiske spørsmål.

Kun rent image

- Du kommer til et punkt der du ikke ønsker å være den perfekte lille marionetten hele tiden og da beskylder de deg for å gjøre det mot deg selv, sier han til magasinet.

Joe Jonas forteller at brødrene ofte var svært misfornøyd med showet Disney lagde og at de ikke hadde noe de skulle ha sagt på utformingen.

- De tok ut en scene der Nick skulle kysse noen og jeg måtte barbere meg hver dag fordi de ville at jeg skulle opptre som 16 enda jeg var 20 år. Det hele endte i en frm for underlig slapstickhumor som bare en 10-åring kan like.

Sammen med Lovato

Joe Jonas sier at han, i motsatt til det offentlige bildet av ham, ikke er spesielt religiøs. Han sier også at dette med såkalte promise rings, at brødrene skulle spare seg til den rette, ble helt blåst ut av proposjoner. Men han innrømmer at han ikke mistet jomfrudommen før han var 20 år gammel.

Tross Disneys krav til et "rent image" var de ikke så nøye ellers. Som 17-åring røykte han dop både med Miley Cyrus og Demi Lovato, sistnevnte var han sammen med en periode.

- Jeg var ikke glad, men følte at jeg ikke kunne gå fra henne fordi hun hadde så store problemer med dop, sier han.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg