Gå til sidens hovedinnhold

Justin Bieber-fansen raser over dette bildet

Bildet vekker følelser hos dyrevenner.

(SIDE2):«Eksotiske dyr som brukes på denne måten blir tatt fra mødrene sine, pisket, slått og dopet ned», skriver en fan som har kommentert Justin Biebers foto.

Popstjernen, som for øvrig nylig har klippet seg helt kort, la ut bilde av seg selv hvor han klapper en tiger i bånd på sin Instagram-konto søndag.

- Forferdelig

Justin Biebers (22) møte med tigeren skjedde på en fest hjemme hos filantrop Andy Curnew og kona Rita Kilislian i Toronto. Anledningen var et veldedighetsarrangement, og også faren Jeremy Biebers forlovelse til Chelsea Rebelo. På festen var det blant annet dyr og superhelter.

Bildet av Bieber sammen med tigeren får fansen til å reagere. Noen sier de synes popartisten er tøff som turte å klappe det store kattedyret, men de fleste reagerer med avsky. Blant annet skriver fans i sosiale medier:

«Justin, jeg respekterte deg, men det er ikke riktig at en tiger er i bånd»

«Jeg likte Justin Bieber, men dette bildet er forferdelig. Hvorfor er denne tigeren i bånd, når den skulle vært ute i naturen»

Også dyrevernorganisasjonen PETA har kommet på banen.

- Justin Bieber er heldig som ikke har fått strupen sin revet av. Disse tigrene er stresset, og noen ganger har slike ting skjedd i lignende situasjoner, sier en talsperson for PETA ifølge britiske Mirror.

Gruppen påpeker videre at de ber alle om å boikotte bruk og misbruk av dyr i fangenskap.

Bieber har tidligere vist at han er glad i det eksotiske kattedyret, da han for noen år siden foreviget et tiger-motiv på armen sin. Han viste fram tatoveringen på venstre arm da han gjestet Stockholm i 2013. Her får du en stor oversikt over hva alle tatoveringene til Bieber egentlig betyr.

Kommentarer til denne saken