Gå til sidens hovedinnhold

Kan disse bildene bekrefte babylykke for Kardashian/Jenner-søstrene?

Fansen får ikke nok av spekulasjonene.

Verden kunne ikke tro det da det pågikk heftig spekulasjoner om at både Khloe Kardashian og Kylie Jenner angivelig hadde blitt gravide nesten samtidig. Til tross for rykteflommen, har verken Kylie jenner, Khloe Kardashian eller deres kjærester bekreftet ryktene.

Dette har ført at fansen på Twitter har tatt granskingen i sine egne hender. Alt fra Photoshop til overflødige plagg har vært nok til at fansen ikke slutter å analysere bildene som søstrene legger ut. Her er det flere som håper at ryktene er sanne.

Buzzfeed hadde noen saftige teorier, så vi bestemte oss for å lete etter noen mulige spor til ytterligere to potensielle medlemmer til Kardashian/Jenner-klanen.


Helt siden ryktet kom ut har Kylie Jenner trolig levd i skjul. Hun har ikke blitt fotografert, og har enda ikke deltatt i familiens obligatoriske julespesial til tv-serien Keeping Up With The Kardashians. Realitystjernen som er svært aktiv over Instagram har plutselig blitt stille. På Snapchat filmer hun bare ansiktet. Dette får fansen til å rive seg i håret. Hvor i all verden er Kylie Jenner?

Les også: - Dette er siste nytt i ryktene om at Kylie Jenner er gravid

For et par dager siden la Kylie Jenner ut en video på Snapchat der hun kun filmet ansiktet. Dette er helt uvanlig for stjernen som deler gjerne videoer av hele seg selv. Kan dette være bekreftelsen vi trenger for å roe ned nervene våre? Kan ryktene være helt sanne? Spørsmålene er endeløse.

Khloe Kardashian slipper heller ikke unna

Tidligere har Khloe Kardashian uttrykt at hun gjerne vil stifte en familie i fremtiden. Kanskje dette kan være en drøm som går i oppfyllelse? Midt i stormen publiserte Khloe dette bildet som kan tolkes som avvisning av baby-ryktet.


Ryktene ble derimot fyret opp igjen etter at stjernen la ut dette bildet sammen med sin kjære Tristian Thompson. Noen dro den ut så lang med at bildet muligens kunne være manipulert for å dekke sine baby-spor.

Etter litt privat gransking, viser det seg til at Khloe la bildet ut flere måneder siden.

Les også: 11 ganger kjendiser ble beskyldt for å photoshoppe bildene sine


Inntil videre må vi bare nøye oss med ryktene. Vi må bare smøre oss med bøttevis av tålmodighet, og håpe at en av søstrene viser frem en liten baby-bump

Kommentarer til denne saken