(SIDE2): Kate Moss (42) var lenge det hotteste navnet i moteverdenen, og er et levende modellikon. Selv om hun nå nærmer seg 42 står modelloppdragene fortsatt i kø for den populære briten, og nå fronter hun Vogue Italia nok en gang - men denne gangen sammen med datteren Lila Grace (13).

Sammen for Vogue

- Alt handler om familien, sier Moss i intervjuet med magasinet.

Den 13 år gamle jenta ser svært så avslappet ut foran kamera, og hun ser også ut til å ha arvet mammas store øyne og hjerteformede munn.

Moss landet sitt første Vogue-cover som 19-åring, mens hennes halvsøster Lottie Moss frontet sitt første som 18-åring. Nå har Lila Grace slått dem begge, ved å bli frontet på coveret i en alder av 13, skriver Daily Mail.

Datteren Lila Grace har Kate Moss med ekskjæreste, redaktøren Jefferson Hack.

Tidlig krøkes

På bildene er Lila Grace kledd i Versace - et merke hun ble kjent med allerede som fireåring.

Lila har vært med mamma på jobber over hele verden, og hun skal ha blitt god venn med Donatella Versace da hun ble med da Moss ble fotografert for ett av merkets kampanjer.

- Lila og Donatella er blitt gode venner. De puttet extensions i håret hennes, og hun hadde det lange blonde håret nedover skuldrene, sa Kate til Vogue Magazine.

Hun la til at datteren var tydelig stolt av det lange håret, og at hun kopierte mammas poseringer, for å vise hvor fin hun var. Tidlig krøkes, altså.