Gå til sidens hovedinnhold

Katherine Heigl skal spille i sesong åtte av «Suits»

Fyller tomrommet etter Meghan Markle og Patrick J. Adams.

Tidligere denne uken ble det offisielt annonsert at Meghan Markle og Patrick J. Adams forlater «Suits» etter syvende sesong av serien.

Nå har imidlertid produksjonen funnet en skuespiller med en imponerende CV som skal fylle tomrommet til de to stjernene - nemlig Emmy-vinner (39), best kjent fra «Grey's Anatomy», skriver Cosmopolitan.

- Føler meg utrolig heldig

Hun skal spille i den åttende sesongen av advokatdramaserien.

Rollen hennes blir Pearson Specter Litts nyeste partner, Samantha Wheeler, som enten kan ende opp som firmaets «mest uvurderlige allierte, eller mektigste fiende».

- Jeg har sett på «Suits» helt siden begynnelsen og føler meg utrolig heldig til å være det nyeste medlemmet av Pearson Specter Litt-familien, sier Katherine i en uttalelse til pressen.

Etter at hun forlot «Grey's Anatomy» i 2010, har skuespilleren gjort flere forsøk på comeback, blant annet i thrilleren «Doubt» og serien «State Affairs» - ingen av dem slo spesielt godt an.

Les også: Derfor forlot hun Grey's

Og denne: Izzie sjekker ut

- Skal sendes i 2019

«Suits» er nå inne i sin syvende sesong på amerikansk TV, og den åttende sesongen av serien skal etter planen sendes i 2019.

Meghan Markle forlovet seg med prins Harry i november 2017, og det har vært kjent at hun kommer til å forlate serien i det hun er på vei inn i den britiske kongefamilien.

I et intervju med The Hollywood Reporter, har Patrick J. Adams uttalt at han har tenkt på å forlate programmet en stund. Familieårsaker skal være hovedgrunnen.

- Etter sju sesonger, virkelig, åtte år med å være borte fra hjemmet og det som nå er kona mi (Troian Bellisario, journ. anm.), og det var dette pressset, sier han.

Les også: Meghan Markle kommer angivelig til å bryte en kongelig tradisjon når hun gifter seg med prins Harry

Og denne: Her er Katherines hemmelige datter

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken