Gå til sidens hovedinnhold

Kendall Jenner kom med stikk til Scotts Disicks nye kjæreste

Årets beste comeback?

Det er ingen tvil om at Kourtney Kardashian og Scott Disick har hatt et komplisert forhold før det ble slutt for godt i 2015. Siden da har relasjonen mellom eksparet gått fra komplisert til gradvis mer anstrengt og vanskelig enn det har vært tidligere.

Vi i redaksjonen har to soleklar teorier på hvorfor ting har blitt så kjølig mellom Kourtney og Scott. La oss ta en kjapp gjennomgang av situasjonen.

Les også: Kylie Jenner tok en ansatt i å ta bilde av henne


I en episode av Keeping Up With The Kardashians fortalte Kourtney til Scott at hun hadde fått en ny kjæreste, nemlig 14 år yngre Younes Bendjima. Dette likte Scott så dårlig at han truet med en å banke opp den nye fyren. Yikes!

Etter at Scott fikk vite at han hadde blitt erstattet med Younes, dro Scott til Cannes og hang med flere kvinner i et desperat forsøk på å gjøre Kourtney sjalu.


Nå er han i forhold med 19 år gamle Sofia Richie, som er 15 år yngre enn han. Flere fans på Twitter er visstnok veldig glad i å peke ut aldersforskjellen mellom kjæresteparet.


Til tross for meninger om Sofia og Scotts forhold, har ingen i Kardashian/Jenner-klanen pratet åpent om Scotts nye kjæreste - helt til nå 🤔

Les også: Kim Kardashian viser alt i ny, utfordrende photoshoot

Her kommer selveste Kendall Jenner inn i bildet. Sofia og Scott ble nylig sett i Los Angeles sammen med Scotts barn, Mason og Penelope Disick. Etter at en fankonto på Instagram la ut et bilde av dem i en bil sammen, bestemte Kendall for å etterlate en spenstig kommentar i kommentarfeltet.

Det var ikke mye Kendall holdt igjen.

Flere kunne virkelig ikke tro det de hadde lest:

De fleste kritiserte Kendall for kommentaren:

Og andre misliker fortsatt at Sofia og Scott er en «greie»:

Det ser ut til at det kanskje ikke finnes noe håp om at Kourtney og Scott kommer til å ende opp med hverandre igjen 🤷

Les også: Kylie Jenner tok en ansatt i å ta bilde av henne

Les også: 15 ganger Kendall Jenner så amazing ut på Instagram

Kommentarer til denne saken