Gå til sidens hovedinnhold

Kevin og Martine vant årets Paradise Hotel

Men bare en av dem fikk pengepremien. Deltakerne er sjokkert over finaleresultatet.

Kevin Rene Gustavsson (21) og Martine Lunde (20) er vinnerne av Paradise Hotel 2017. I kveld, torsdag, møttes de i finalen og troskapstesten.

Men bare en av dem stakk avgårde med pengepremien - Martine valgte nemlig å kaste kula på 50.000 kroner.

- Jeg kastet kula fordi jeg ikke var sikker på Kevin. Jeg føler vi ikke har tillit til hverandre, sa Martine i kveldens episode.

Les mer: Martine Lunde er sikret plass i finalen av Paradise Hotel - i kveld får hun en mulighet som påvirker de andre deltakerne

Her kan du se klipp fra finalen:

I 12 uker har deltakerne kjempet om pengepremien på 300.000 kroner i Paradise Hotel. I finaleepisoden sto til slutt Kevin og Martine, og Morten og Sofie igjen. Det endte med at juryen valgte førstnevnte som verdige vinnere av Pærra 2017.

Dermed var det Kevin og Martine som møttes i troskapstesten - og utfordringen med å slippe kula eller ikke. (For de som ikke er like med på Pærra-reglene: Enten holder man kula helt til tiden har gått ut og deler premien, eller man kan slippe kula og beholde det beløpet som han eller hun står på. Det resterende beløpet går til en i juryen.)

- Jeg synes det er råttent

På forhånd hadde Kevin og Martine lovet hverandre å holde kula, og dermed dele premien. Men i finalen slipper Martine gullkula etter kort tid, og overrasker alle. Martine slapp kula på 50.000 kroner, og sier i programmet at hun skal dele pengene med venninnen Isabelle og Aleksander. På bloggen sin har Martine innrømmet at hun og Aleksander ble kjærester etter innspillingen av realityserien.

Selv om de andre deltakerne blir provosert av Martines valg, tar Kevin det med mer fatning, men påpeker at han er veldig skuffa:

- Jeg hadde ingen planer om å slippe kula, jeg er ikke sånn. Så gjerrig er jeg ikke. Jeg synes det er råttent. Klarer hun ha det på sin samvittighet så får hun ha det. Det er ingen sure miner, men jeg er veldig skuffa, sier Kevin like etter troskapstesten.

Les også: Nå kan du sende inn søknad til Paradise Hotel

Kommentarer til denne saken