Gå til sidens hovedinnhold

Khloe Kardashian ønsket seg gaver for 700.000 kroner

Gaver fra Versace og Givenchy står høyt på ønskelisten.

Khloe Kardashians kommende datter kommer til å rocke Versace, Givenchy og andre spenstige designere når hun kommer til verden 💰

Forrige uke dro Khloe og Kris Jenner for å speide etter gaver i West Hollywood. Ifølge Daily Mail dro mor og datter til flere luksusbutikker, inkludert Couture Kids, der hun angiveligvis ordnet en gaveliste til en verdi av 700.000 kroner.

Les også: Kylie Jenners datter har fått navnet Stormi


Flere amerikanske medier melder at Khloes gaveønsker består av flere nødvendige saker fra flere luksuriøse merker. Listen blant annet av en barneseng som er verdt 77.000 kroner, et barnepledd fra Versace som er verdt 2800 kroner og en matchende stelleveske som er verdt 4700 kroner. Khloe ønsker at datteren hennes skal rocke en stilig skinnjakke fra Givenchy som er verdt 11.000 kroner.

Natt til søndag holdt 33-åringen en ekstravagant babyshower sponset av Amazon sammen med sin kjæreste Tristian Thompson. Festens tema var helt klart en rosa eksplosjon fylt med flere rosa ballonger, store elefanter og rosa antrekk på gjestene.

Les også: Khloe Kardashian bekrefter at hun er gravid

TMZ melder at kjendiser som Kyle Richards fra Real Housewives of Beverly Hils, Kim Kardashians BFF Larsa Pippen og Khloes bestevenn Malika Haqq var tilstede for å feire begivenheten.


Vi gleder oss til å se Khloes lille datter! 😍

Les også

- Khloe Kardashian er gravid

Les også

Kan disse bildene bekrefte babylykke for Kardashian/Jenner-søstrene?

Les også

- Khloe Kardashian og kjæresten Tristan Thompson venter en gutt

Les også

Kris Jenner vil ikke svare på om Kylie Jenner og Khloe Kardashian er gravide

Les også

Kylie Jenner hevder nye bilder som «viser gravidmagen» hennes er redigerte

Les også

Kim Kardashian nekter å oppbevare èn spesiell ting i sitt nye hjem

Kommentarer til denne saken