Gå til sidens hovedinnhold

Kim Kardashian åpner seg om angsten

Det er fem uker siden vi har «hørt» fra Kim Kardashian på sosiale medier.

(SIDE2): 2. oktober ble Kim Kardashian ranet av væpnede menn i Paris.

De første rapportene underspilte hendelsen, men ganske raskt ble det kjent at ranet skjedde i Kim Kardashians leide leilighet og at Kim ble dratt ut av sengen og trodde hun skulle bli voldtatt.

Kanye West brøt av sin konsert i New York umiddelbart med ordene «beklager, det har skjedd noe i familien». Dagen etter fløy Kim Kardashian hjem fra Paris.

Og siden har hun vært helt tyst på sosiale medier.

- Kim har det ikke bra, fortalte søsteren Khloe Kardashian på Ellen. Også moren Kris Jenner har fortalt at datteren trenger ro etter hendelsen.

HTML EMBED
embedNAvideo("OcOr92JWJT5QB0FYfQ4W9w", false)

Har angst

Kim Kardashian har imidlertid fortsatt innspillingen av realityserien «Keeping Up With The Kardashians».

I søndagens episode av «Keeping Up With The Kardashians» i USA avslører Kim at hun sliter med angst.

- Jeg har hatt mye angst i det siste. Det er ikke slik jeg vil være som person, sier Kim til moren Kris i programmet.

Også Kendall Jenner har tidligere snakket om at hun lider av søvnparalyse. Det vil si at man ikke klarer å røre seg med en gang man våkner, for mange en veldig skremmende opplevelse.

- Jeg tror kanskje vi trenger at dere to oppsøker noen å snakke med, sier mamma Kris Jenner.

Omringet av tre livvakter

Kim Kardashian har såvidt figurert i media etter at ranet skjedde. Hun oppdaterte Snapchat-kanalen sin med såkalte throwbacks, altså egentlig arkivmateriale.

Det har vært kjent at det er Kims venninne og assistent Stephanie Sheppard som står bak mange av oppdateringene, skriver The Telegraph.

Hun har også oppdatert Facebook et par ganger, bare for å slette igjen.

Hun dukket opp i familievennen Cameron Sterlings bilde på Twitter og Instagram sammen med ektemann Kanye West. Ifølge kilder var hun omringet av intet mindre enn tre livvakter.

Samtidig ble det kjent forrige uke at Kim har sparket sikkerhetsvakten Pascal Dupuy, som under ranet passet på hennes to søstre mens de var på nattklubb.

Taper store inntekter

Eksperter sier Kim Kardashian mister omtrent 1,2 millioner dollar i inntekter på å være så lenge tyst. Årsaken er at hun har sponsede reklameinnlegg og kampanjer som hun nå altså ikke leverer.

Nå spekuleres det i om Kim Kardashian vil gjøre et spektakulært innhopp igjen i sosiale medier, eller om hun kun vil starte opp igjen, sakte, men sikkert.

Dette er siste bildet Kim la ut på sin Instagram

HTML EMBED
embedNAvideo("j6cRwJeZOKwT2oe4hzSYJg", false)
HTML EMBED
embedNAvideo("eAkX5L2P7Kn1zVEQ8vEWRQ", false)

Kommentarer til denne saken